Mnogo je kume, mnogo je!
Razmisljalo se u tom pravcu, ali nisam trenutno toliko finansiski siguran da uletim u takvu investiciju... Najvise bih voleo da mu ubacim 2.5v6 ili 1.8 16v iz efice bg, mada mi je trenutno realnija ideja o standardnom dizelu ili komprexu...
Komprex zaboravi, to je promasaj, u svakom smislu.
2.5v6 ima samo u 626, pa onda u BA, BG nema V6, osim MX-3 i to je 1.8 u pitanju, ali to nije 323 BG
1.8 iz BG GT je posao, ali za 323, ne za 626
Neznam, neznam, nisam pametan.
Dali bi mogao v6 uopste da se spakuje kod mene, tj. isplativost? Mada mislim da bih za tih 750 evra dobio kompletno sve sto mi treba, nov menjac, instalacije, enterijer... Zanimljiva ideja, mada... A onaj 2.2 turbo, ili sta li je vec?
Neznam dali moze da se ocarini karoserija, osim da je carinim sam mada mi to nije ni na kraj pameti? Pre je mogla da se carini, ali morao je da bude model iste generacije, tj. mogao bih samo gc sasiju da ocarinim, a ova je ge. Jes' da sam vidjao gd sasije "ocarinjene" na gc, i da mi je lik prodavao 626 gt (dg 87-91) kao gc 85 godiste
Za motor znam da moze, mada neznam kako ide oko registracije, posto sam u petak registrovao auto, da li bih morao da im doplatim?
Vojo, Vojo, navodis me na kvarne "rabote"
Ne bi morao da doplacujes, samo da cutis do sledece registracije
Pa ne navodim te ni na sta kvarno, vec ti samo izlazem sve opcije, na tebi je sta ces da uradis
Cuti bre, vidis da trazim izgovor
Inace, na tehnickom su 10-tak minuta trazili broj motora, na kraju sam im ja pokazao kad sam se vratio po auto
Inace meni je broj motora cetvoro cifren (3488) neznam zasto, da li je tako carinjen ili sta vec?
Hm... tesko da je cetvorocifren, to je nesto menjano ili sta vec... Koliko znam to rade kod motora kod kojih nema broja... Sta znam...
Tebi su samo olaksali da zamenis motor
Cao imam mazdu kao sto je tvoja samo je u pitanju hb pa me interesuje sledece:
-imam problema za zadnjim amortizerima tj prilikom voznje lupa udarci kao da se opruga skroz sabije i udara metal o metal rekosemi da su mi opruge slabe pa da zato lupa (inace amorizeri su skoro punjeni) e sad vidim da si ti stavio amortizere od drugog auta interesuje me prvenstveno od kog i koliko tu ima posla.
P.S.
Jednom sam vec menjao opruge ali to nije pomoglo.
Comment