Nemam branike, a zato sto nije zavrsena, skinuli su mi plin privremeno, pa vozim na benzin, a caletov je CRDi, manje trosi, a ladja, super za put, tako da ces prvu priliku imati na Adi 10.Maja, a tad ce biti(ako da bog, carina, i par majstora..
), gotova i u najlepsem svetlu...
626 gc-Pozdrav iz Nisa
Collapse
X
-
Comment
-
-
Full respect za esperanta
Za auto star 24 godine koji nije stalno mažen i pažen izgleda pristojno i ide solidno. A da dimi, dimi brate za sve pare 
Žao mi je samo što je preosvetljena ona fotka sa poklopcem hladnjaka pa se ne vidi znak...
Comment
-
-
mazda626
pozdrav svim ljubiteljima mazde i ja sam isto ljubitelj posjedujem mazdu 626 glx koja je imala motor 2.2 80KW a sad sam u nju stavio motor 2.8 190KW ja mislim da je mazda najizdržlivija jedini problem sto mi je se upalila lampiica tai-l na njoj je nacrtana neka sijalica pa ako ko zna sta je nek pomogne
uskorocu vam i slike poslat
Comment
-
-
Pozdrav mazdasu , ja koliko sa iskopao po manualima to moze biti signal da ti je crkla lampica u osvetlenju zadnje ukrasne plastike gde pise broj ako to ima tvoja mazdaI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-

Comment