Zimske radosti, a ja se bas pitao ko je to ostavljao tragove na terenu ispred skole
Ne znam da li znas za mnogo bolje mesto jedno 100m odatle ili mozda nisi smeo tamo da se vozas
Cao dzigi, dobrodosao!
Amortizeri su od 626 gd karavan, znaci generaciju noviji karavan. Amortizeri od karavana imaju 3 srafa za kacenje na karoseriju a nasi samo dva, tako da su dva srafa morala da budu odsecena i navaren je samo jedan u odgovarajuci polozaj...
@Ivvan, koje konkretno? Ono gde je svo vreme stajala patrola saobracajne policije ili? Posto sam sva ostala mesta blagosiljao
@JNC, evo ga:
@Ivvan, koje konkretno? Ono gde je svo vreme stajala patrola saobracajne policije ili? Posto sam sva ostala mesta blagosiljao
Ne kod saobracajne policije nego iza elektronskog fakulteta...
Tamo mislim da jos uvek ima leda, jer je takav polozaj da sunce skoro i ne sija, a ima taman mesta da se malo "igras" jeste da bi 90% zgazio mareta tamo da ste otisli
Zamalo da zgazis snimatelja, nego oces da kazes da si na 100k km ili je to obrnuo milionce
Ma jok bre, slikano na 400 k
@Ivvan, ma bili smo i iza, nisam omandao mareta, zao mi bilo
Mada zasluzio je, napustio nas mazdase i presao u Oudi tim
Ali popravice se valjda!
Lepo si ti to odradio koliko ti je vremena trebalo za prepravke i ako nije tajna koliko si platio amortizere (ako si ih uzima u komletu) ili kako vec.
Meni je jedan majstor predlagao da ubacim jos jedan par opruga unutar ovih mojih ali jacih i da tako resim ali neznam bas koliko je to izvodljivo moslim to treba da budu uske opruge (motor ili bas neki mali auto) a da budu jake i imaju duzinu
Eh, za cenu neznam, to je bilo pre 3-4 godine. A trebalo je 20-tak minuta dvojici improvizatora, nisu morali da skidaju opruge... Ali onda je auto preterano izdignut pozadi, ali onda lagano vozis po 400-500 kg unutra
Comment