Moja Godzila No.2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

kome se ne svidja ono sto VIDI ,neka slusa
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

mirdzo kao sto sam ti napisao u Pm-u zaboravi team dynamics,mnogo skupe,i TESKE
      http://www2.airnet.ne.jp/ando/mycar/MyC ... nch_00.jpg
      kraj ende finito
      samo u GunMetal boji :kadr
      17x7,5 oko 12 lbs
      cena -stvarno sitnica
      e sada da nadjem dobre kaucuke za njih...predlozi?

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

O ukusima ne vredi raspravljati... Ali ti ne vozis "little race car"...

Comment

• X9
          CBC Senator XXL
          • 28.06.2005
          • 3179
          • Wien-Sabac
          • RX-8 i X-9

eve je

idi na racing hart sajt pa vidi na kojim autima se voza
          i da cekaj dok je vidis uzivo

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

sedim kuci ubi me temperatura,sjebo me griponja
            pre neki dan sam menjao manzetnu na poluosovini ,spoljnu,levu,izgleda da im je to slaba tacka jer i na proslom sam isto menjao doticnu dva puta-ili je to do moje voznje?djavo ce ga znati
            e sada posle menjanja imali smo ja i rodjo malo vremena za zezanje ,izasli na autoput prema stanu i malo zezali auto..snimano mobilnim,on snimao ja vozio cepali smo se od smeha..izvinjavam se na izboru muzike i na ponekoj promasenoj brzini..ah da i na recniku jer mi neki debil izleteo sa audijem...

eto tako se proba da li je sve spakovano i dotegnuto kako treba posle akcije

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

zadnji amorti-kayaba excel u paru sa H&R oprugama koje spustaju 40mm,bilo to sve na starom xedos-u(kupljeno kratko pre udesa),sada ide na ovog .ako vam se chini da su dugacki i ne chini vam se...dugacki su skoro 1m ...

isto tako uzeta i dva nova prednja amorta na koje idu isto opruge od H&R isto 40mm spustanje..nisam hteo na polovne da stavljam opruge ,vec sam odmah uzeo nove,da me sluze dok ne Ksport ne odradi ostalo...
              e sada jos samo da se ozdravi i da moje amorte i opruge koje skinem sa auta(origigi)posaljem u Ksport i da mi odrade Gewinde.ali posto cemo se vozati dok to ne stigne(procenjeno vreme razvoja i proizvodnje minimum 10 nedelja ili 3 meseca),treba ipak sve odraditi kako treba.
              ah da ..nisam znao da vozim Rolls Royce-a...bar po cenama...amorti komad preko 200 jevreja sa time sto je levi skuplji od desnog ,isto tako pitao za centralni deo konzole koji ide pored rucice menjaca i presvucen je drvetom koje je lakirano klavirskim lakom,i to drvo mi je popucalo(prethodni vlasnik)i neki delovi fale.u mazdi nema da se kupi samo taj deo vec i ostale plastikice pored njega kao komplet(mala plastikica za ostavljanje handy-a,mala plastikica koja drzi radio,drzac kozice koja ide oko rucice menjaca,i itd uglavnom sve sitnurija koja mi ne treba)i to sve kosta:1500 eura...samo rucica menjaca kozna kosta 225 eura..

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Pa sto ne rece da si rasturao starog mogao sam da svratim...

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

a ko kaze da sam ja rasturao?ovo je rastureno pre par meseci i ovi amorti su proputovali pola EU ..
                  oni su trebali da budu reper za pravljenje suspenzije od Bilstein-a,medjutim ja sam odustao jer je tip krenuo svaki dan sa novom cenom ...Mirdza zna najbolje celu situaciju..e sada skidam originalne amorte i sve ostalo sa auta sto firmi treba,i salje se u nemacku na proizvodnju (konacno)necega za ovaj auto po pitanju suspenzije...
                  e sada malo pitanje za znalce:
                  kada spustim auto,i kasnije kada legnu gewinde preporucljivo je krajeve balans stangli tj.kopel stangle zameniti..
                  nova izgleda ovako:

kako da znam na koju meru da je produzim ili skratim?
                  sta da mi bude reper?
                  na primer sada,kada ubacim opruge,koje su 40mm krace od mojih,ali su dosta tvrdje?

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Za moju stavljaju od nekog Forda, mada je moja 40mm fabricki spustena i osim toga, sve ostalo pasuje sa standardne BA.

Comment

• morti komad preko 200 jevreja sa time sto je levi skuplji od desnog
                      Nemoj to da te cudi, gleda se da se zaradi sto se vise moze, uvek su levi amorti skuplji za koji procenat od desnog, isto tako desni far je uvek skuplji od levog, jer statistike pokazuju koja je strana izlozenija sudarima, rupama, itd...

A neki to izjednace, to jest, stave cene da su iste, pa koji ubodes...Zavisi od politike firme gde kupujes...

Comment

• archiexxx
                        CBC Član
                        • 17.02.2008
                        • 24

svaka cast auto je cista desetka

Comment

• archiexxx
                          CBC Član
                          • 17.02.2008
                          • 24

auto je no coment svaka cast i ja prvi put vidim taj model!

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

Cucnula je:
                            pre

posle:

a kada stignu gewinde:

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

[7 patuljaka] U pod, u poood, uuuu poood mi idemo [/7 patuljaka]

Jos da je tvoja na slikama

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

pre neki dan legle toyo..prvi utisak mekane u pm....fuldu sam duvao uvek na 2,2 ili 2,3 i bile su tvrde extra na tom pritisku..
                                toyo se vozi sada na 2,5bara-normalno gasom punjene i mekse su od fulde...
                                taman sam se onako malo obradovao,kad ne lezi vraze neko me OPET lupio na parkingu ovaj put mi je dizna za pranje fara na vozacevoj strani platila glavom..odleteo onaj spoljasnji deo,nema da se kupi samo on,samo komplet dizna ...cena ko da vozim hmmmmmm
                                Rolls?
                                preko 60 jevreja za parce plastike i malo creva...grrrrrrrrrr
                                u sredu idem na tehnicki,nadam se da imam 11cm do poda inache ce biti chupavo..
                                trenutno u potrazi za pametnim dihtunzima od dekla ventila(koji dolaze sa svim potrebnim) da se vec jednom one bregaste ubace...
                                prethodno mi je doslo do ochiju da ovaj nema glave kao stari xedos-znachi nece imati neki veliki efekat,sto se tiche snage...
                                glave jednostavno nisu protochne kao stare
                                slikice sutra kada ga operem,i ocistim...
                                ah da
                                jeroentje.nl mi dao ludu ponudicu za kocnice prednje-cak bolju nego sam proizvodjac

i cak ne moram ni da saljem delove dobio sam lepo skicu gde cu da unesem mere...

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X