Moja Godzila No.2
Collapse
X
-
@vocko
ako je ono pticje koliko je tek od slona...ma u zadnje vreme orlovi nisko lete
@jnc
ma jesam farbao,i jesam stavljao papir ali sam se toliko smejao ovom mom dizelasu da je farba otisla svugde
radjeno gde i sve ostalo sto radim,kod njega u firmi ,sa desne strane nam je radionica,ali smo taj dan malo uzivali u suncu.
@all
****M VAS CORAVE ZAR NE VIDITE DA JE RED BULL IZDAO SVOJU COLU?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Daj miki pa to smo vec pili
nego kolko se ja secam tvoje price o starim felnama da mogu i na moju bj sad vidim da su tvoje sa 5 srafova
E da nije to bre ptica to je dodo bio nevaljaoI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
kada ste to pili?
big mazy sve moze-sto se tiche felni....imas adaptere,sa 4 na 5 srafova..
a za gofno..ma rekoh ja orlovi kruze mojim delom grada"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Ma ispalo sve navrat nanos znas da sam pisao da cu ici pocetkom aprila , pa ispade druga nedelja pa treca i onda na blic dva dana, danas tamo sutra ovamo.
U medjuvremenu menjao telefon pa nisam imao nista u novome (ni internet) a i raspored mi bio gust pa nisam hteo da te smaram.
A imao sam zelju da ti zakacim flajer mazda kluba pa da te slikam zbunjenog
Inace bec je jako lep imao sam par sati da cunjam po sthepan placu i okolini.
nema veze dolazis ti ovamo za skup pa cemo se druziti.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
danas sam prosao tehnicki..nisu mi ni pogledali auto..usao unutra ,dobar dan ja dosao-aha ajde da popunimo i evo ti i dovidjenja..ja ostao bez texta...federi malo pre ponovo montirani...crkla leva xenon lampa...e uvek neki qrac hebe"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment