Pa naravno da je jednostavnije!!!
"M"-ov vozni park
Collapse
X
-
Poslednje merenje....potrosnja 12-12,5L gasa......promenjena kapa u medjuvremenu...svecice i dalje stare, zaptivac grane otisao.
Malo sam ga cackao i zamenio zupcasti stavio pojacani dozivotnizamenio jednu gumicu ventila koju sam pocepao kad sam sklapao motor. Ne diram nista dok ne prodje zima.....onda sledi zamena zaptivaca kartera i ibera i sledi mu detaljno pranje i konzerviranje
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Konzerviranje?...ma obicno pranje s shampoooo Salim se...nego da ga predistujem i izribam do detalja da vise nista bas ne pipam.
Filtro di airo zamenjen vidis da je potrosnju spustio sa 20+ na 12-13
Gume namontirane na felne i konzerviraneshupirane do spustanja vozila. Prislonio sam ih onako za probu i ima opasno da izgleda.
Comment
-
-
Pa kad stavljate ne kvalitetne delove hehe
Salim se...pa ko kaze da meni nije odlazio......meni se grana odrafljivala jednom sam je od 4 brezona sa sve duplim maticama nasao samo na jednom.....kada to zateknete onda mi se javite
Comment
-
-
to ti se desava zato sto nemas gornju kosku a motor radi !!! a ovo kad izgori dihtung je nesto sasvim drugo !!!
...trebao sam ja da slikam kad je novi vlasnik mog yuga dosao kod majstora sa polomljenom tom gornjom koskom, e to kad ti se desi ti se javi !!!!
Comment
-
-
Originally posted by M-powerPa kad stavljate ne kvalitetne delove hehe
Salim se...pa ko kaze da meni nije odlazio......meni se grana odrafljivala jednom sam je od 4 brezona sa sve duplim maticama nasao samo na jednom.....kada to zateknete onda mi se javite
Comment
-
-
Jao eMe, samo se igras sa glupostima, kao pise promenio je filter, a stoji mu 1000 komada iza ledja.Amorti... spustanje, gume. Dobro, meni si barem zavrsio ventile, idem sada kod Urosa da budem brzi.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Mare...dok sam ja imao i vozio automobile tvojih snova ti cak nisi vozio ni plavu baraku
Nema se bre za finansirati takav luksuz....vidis da ga vecina prodaje na kraju
Misko M.....polomio sam ja vec sve koske na autu
Aki.....uradio sam ti ventile da ti sto pre izgoresamo da ne budes brzi. Salim se....bilo bi drago da budes brzi....ja auto pakujem za sebe....da ga sredjujem za drugog ofarbao bi krilo koje mi stoji godinu dana udareno
Comment
-
Comment