Da, to je fantastican osecaj...a najbolje kada delis lekcije od semafora do semafora jer nece svi da "nauce" na prvom, nego moraju da shvate naknadno...
Pa, onda na Ibarskoj kada gonis nekog "teskasa", a onda polude pa krenu da voze ko manijaci na bi li pobegli, a uteci ne mogu... , a onda kao izmorena zrtva u savani, samo popusti jer nema vise koncentracije da se naganja s tobom i caooo....
Ma sou......ide iza mene i sto je najgore ne vidi spusten auto vec obican sa standardnim uskim gumama.
A najdraze mi je od svega sto je dug deo puta gledao cannonball nalepnicu na zadnjoj sofersajbni
A fora je sto ja nisam uopste odusevljen...ja sam znao gde sam i koliko mogu vec su mi zanimljive njihove reakcije i odusevljenja i onda je i meni super...vidis mu pravi iskren osmeh kada ne moze da sakrije emocije i da se pravi blesav kao pa dobro solidno ti ide jugisa ali da sam hteo osurio bi te kako sam hteo
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
stajao sam u mestu i troshio 11 na sat stajanja EHEHEHE
shalu na stranu, i ti si nasho pametan da traumirash matretirash jadne gradjane, koji ti blicaju sa 30 metara, zamisli kako bi ubledeo da si stiso kocnicu HEHEHE
a i ti si manijak terash jugishu 200-300 ce da mu zachadjavi nitro pa shta smo onda uradili HEHEH
e pa eMe nisi nominalan HHEh
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
E doslo doba da se lezanje proba....gliser se potopio
Jeste...smilovao sam se konacno
napred M tunung bilstein gasni amortizeri
nazad 3 lista i std. amorti
-70mm napred/ - 20mm pozadi.
Mnogo je prljav pa je zasluzio slikanje mobilnim.
Trap VRH!...lezanje za ne poverovati.. cista 10 pogotovu pri velikim brzinama i dugackim krivinama.
Napred malo previse spusten za moj ukus...ne mogu da oba prednja tocka na ivicnjak pa cu ga podici napred vestacki (distanc plocom za 1-2cm.
Felne i gume :kadr
Ostalo da zamenim manzetne na poluosovinama...novi diskovi i plocice...sve spremno. Posle centriranje ove osovine
Posle prelazim na estetiku (popravka limarije)
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment