fora je voziti tog juga... svaki put kad sednem osecam se ko debil, ne znam da ubacim u brzinu a kapiram da ovaj pozadi na motoru umire od smeha i sve gledam u retrovizor sta radi iza mene
Bane...probavao sam nesto, ebavao ali lose ispadne svetlost, mora da se pozabavim sa podesavanjem aparata i da promenim sad odvratne zute pozicije u braniku.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ja sam cuo da Osram pravi odlicne bele pozicije, vidi da li neko moze da ti nabavi...
Ajd' cale slikaj ono kuciste filtera za vazduh kako si napasovao.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Pa da, meni je upareno sa 1.3 kvacilom koje je generalno isto kao za 1.1 precnika 180mm. Malo je navodno pojacano ali verujem da jeste jer evo traje 20k a inace sam na 10 przio na 1.1 i 1.3
Ojacanja znam da treba ne znam ni ja kako do sada nije pukao ima samo sanke ali moram jos da razmislim sta i kako da ojacavam.
Kocnice su mi ok jurid izdrzava ceo kosutnjak.
Aki, nemaju sa postoljem ali sam se trampio sa boki gti za ubodne, nego me mrzi da skidam branik da bi ih stavio.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment