kod mene 3,75l = 2mm ispod max. taman kako treba.
"M"-ov vozni park
Collapse
X
-
Hvala Transporter sa licinamesta
Cisto koga zanima...sipke su istih duzina max. se gadja namax. amin. kod 1.6 sipke dodje na sredinu 1.1 i 1.3 sipke.
Za ovih par nedelja zestokog testa nije potrosio ni grama Seljanije gold.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
-
Dada na nivou mora
Pa mi hteli veceras..SALE me zvao i raspitivao se.
Nego ljudi...malo pre sam prvi put presao preko 160km/h....zalepio mi se neki jugo i malo se ganjali prema aerodromu....i nisam mogao vise od 165km/h...bio sam ispred njega ali nisam mogao da mu pobegnem
Tako malo iznerviran....prebacim ga na benzin i krenem u povratku da vidim koliko moze. Naletim na BMW 520i na jedno 170 i nije hteo da se skloni....kada se sklonio navukao sam na 2 glave....malo teze...trebala mu je razrada na vecim brzinama. Morao sam da kocim a i gume mi uzasno tresu...jos kada sam se setio da su bazdarene do 160 a zimska i manje
resio sam da smanjim.
Tako da sve u svemu mogao bi po cajgeru sigurno jedno 205 sto verujem je nekih 190km/h...dakle prezadovoljan
Lik iza mene sve vreme isao u novoj A3-ci...nisam ga ni primetio. Kada smo stali kod sajma stao pored mene i mase rukama....ja otvorio prozor kad on "Ti si lud covece, ja te samo gledam...video sam kada si ablendovao BMW-u i ja za tobom da vidim dokle ces....koje je to cudo brate" itd.itd.
Naravno od ruske sa semafora je palo peglanje i odrao sam ga kao macku
Sad odo lepo da spavam...pozdrav ljudiTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa da...sad smo tek na standardu...tek pripremamo karb i dorade karoserije.
I stavio sam nove plocice....moracu da vam slikam stare...upisacete se, nigde mesa ni na jednoj ....dto znaci da su sve ravnomerno potroseneTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment