Pa meni je bilo zanimljivo.......cujem gledaoce dok vozim svih 400m kako se smeju
Nego mi imamo neku akciju kada se vracamo kuci...to je mnogo zanimljivije
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
E ljudi "kako dizeli ubijaju benzince" videlo se juce od Zarkova pa sve do novog Beograda.
Palo je takvo peglanje da je to nevidjeno ne secam se kada mi se to dogodilo poslednji put.
Oko 24h nocas krenemo ja sa gliserom i SALE sa krompirwagenom da nadjemo koju zrtvu da se izluftiramo malo.
Samo sto smo izasli iz ulice napadnu nas neki gnojevi i tu ih osurimo svako svoju generaciju.
Zaglavimo u zarkovu i izlazimo iz jedne sporedne ulice na Trgovacku i tu vidimo da dolece jedan Fiat Stilo iz ove nove JTD multijet mafije
Krenemo za njim i odmah je shvatio da nema zezanja. Noc ko stvorena...putevi suvi, saobracaja taman koliko treba da ne bude monotono peglanje.
Peglali smo se (mislim peglali ga) sve do genexa na novom beogradu kada samo sa jedno 190km/h krenuli da se iskljucujemo za N Beograd
Bilo je frka...par kriticnih situacija posto je decko malo bezobrazan (starac bi ga najbolje opisao)
Meni je iskreno bilo dosta frka jer je prosecna od Zarkova do N.Beograda bila 150km/h a kada sam doleteo na gazelu sa 170km/h bilo je povuci potegni da li cu uspeti da ga popnem na N. Beograd ili cu poleteti i odleteti na onom pregibu (ceslju).
Toliko o 2X vecem o/momentu i multijetu...dimio je koliko je mogao ali je bio sporiji. Trka je trka
Dosta sam ja pricao...sad malo SALE =]
Da znas da bi dao 100veverica za jucerasnji snimak
Killaz....pro****li smo na autoputu prema genexu zandare sa jedno 190km/h i kada smo stali kod genexa...pristizu oni posle minut i staju pored nas i gledaju. Nije im jasno da li su pogresili posto gledaju jednog karavana i jednog juga . Tacno znam komentar...."ma nisu oni sigurno ili smo mi isli 60 pa nam izgledalo mnogo brzo" inace i oni bili u gnogu.
Kada dolece onaj stilo sa 2 glave i prolazi ih na mm...sledili su se
Comment