Ne znam zasto se ne obratis na par mesta gde za 100e mozes dosta dobre amorte da dobijes (da se tvoji odrade), za 200e imas stelujucu platformu da uzmes sa sve oprugama od Lade itd... ne bi se ja cimao da tim drugim glupostima znas par nas koji se vozimo i zadovoljni smo,a i cena je smesna
"M"-ov vozni park
Collapse
X
-
Transporter...necu zato sto je to skupo a i ne volim bas da mi prave kada mogu da uzmem nove ne drndane za te pare....a jos +100 za platforme koje mogu sam da napravim. Znam da ste vi zadovoljni ali meni je to pretvrdo a i ne zelim da kupim gotov tudj proizvod, zelim sam da radim svoj auto i odradim kao i uvek...dok ne uzmem u svoje ruke stvar..nisam nista uradio
Hvala memphisu za amortizer...jos malo ce info.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Konacno i meni nesto pozitivno.
Moram da se pohvalim tj. da pohvalim moj motor koji sve pa da me neko pitao koliko bi zeleo da bude dobar.. ne bih smeo da pozelim toliko koliko je sada.
Posle predjenih tacno 5000km (
ala lete kilometri) potrosio je oko tricavih 200ml ulja na zna se kakvom gasu i testovima svih ovih 5 soma....sto znaci...dobijes litar na normalnom gasu
Potvrda o stanju motora je juce izmerena kompresija a ja i dalje ne mogu da dodjem sebi

206....sta ono rece...kolika ti je kompresija
Druga pozitivna stvar je da sam rastavio amortizer i prakticno moze da se radi sta se pozeli sa njim....da se stavi ulozak po zelji..tvrdoce i visine kao i da se napravi stelujuca platforma vrlo lako.
Par slicica sa mob-a iz podruma gde je prilicno mracno
Uradi sam

To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Probano od golfa..ne moze deblji su samo za 1mm
:x idemo dalje....da probamo od opela......ako neko ima neki stari opelov a ima sigurno samo treba da procita temu neka uzme subler i izmeri debljinu...bio bih mu veoma zahvalan
To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
e druze bio sam danas na bubnju posle duzeg vremena i
ima sve i svasta ( vise sr.nja nego korisnog ) mada se moze naci i korisnih stvari
fusha i remontovanih stvari ima do j.ja zato treba dobro otvoriti oci
nego sta htedoh....da....trazio sam izmedju ostalog i satove za temp.,obrtaje....itd. neko je spomenuo da je video te satove kompl.sa srednjim umetkom ispred menjaca.
nisam nasao ni satove posebno ( sem pritiska ulja ) ni u kompletu
ali......nasao sam tipa koji prodaje digitalni uredjaj ( ima par modela ) koji pokazuje nekoliko stavki od jednom ( temp. vode , temp. motora , broj obrtaja , punjenje akum.........)
zove se MULTI DISPLEJ
ako te interesuje.......Goran Peric , 011/8650065 , 063/8279529zasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
Comment
-
-
Nista...danas stizu od kadeta ...da vidim mogu li oni...ako ne trebalo bi da moze od puga 106. =]To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
M
koje boje je Saletov krompirwagen
bio sam nocas ( jutros ) oko 3 u BGD
na novom bg. mi se prilepila neka astra-krompir i pratila me jedno vreme ali nisam reagovao pa je odustao a i ja sam otisao drugim putem, pa eto pomislih da nije mozda Sale
cini mi se da nisu bile nase tablezasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
Comment
-
Comment