Njegova atresa?
"M"-ov vozni park
Collapse
X
-
Ako ti znas kizu onda bolje da ne idemo znaci......
Ce vidimo ovih dana ako ovaj moj strugar za pivo ne bude hteo da uradi
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Shto ne rece da jurish te ats- alu felne, imam ja 4 kom
Ako josh juris gume, mogu da te usmerim na coveka koji ima citave setove kao novih guma (shvica) za neku sitnu lovu...
Mene zanimaju duzi srafovi za corrada jer hocu distancere da stavim a originalni mi ne dovacaju... Jel ima neko to da pravi/prodaje?
Pardon za off...
Comment
-
-
Pa te felne ces lako prodati...ove su bile nove a to sam trazio.
Za gume baci kontakt.
Evo ti za srafove kontakt, ljudi prave...bave se time
0637738966To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ajde i meni posalji na pp molim te! Trazim 205/45 ili 50 R16 i ne mogu da nadjem... Izvin'te sto je offOriginally posted by g60Ako josh juris gume, mogu da te usmerim na coveka koji ima citave setove kao novih guma (shvica) za neku sitnu lovu...
pozdrav
Comment
-
-
Imas kod Rokija, video ih preksinocOriginally posted by shonsyAjde i meni posalji na pp molim te! Trazim 205/45 ili 50 R16 i ne mogu da nadjem... Izvin'te sto je offOriginally posted by g60Ako josh juris gume, mogu da te usmerim na coveka koji ima citave setove kao novih guma (shvica) za neku sitnu lovu...
pozdrav
Comment
-
-
Comment
-
-
Ajde objasni ili jos bolje slikaj gde je busen std karb za 1.3?Originally posted by M-powerMoj karb je standard 30-32 sa 1.3.
Dodji pogledaj sta te interesuje a nemam mesac busio sam karb.
7V za el.saug
Meni su rekli da nemoze da se busi
Comment
-
-
Comment
-
-
Taj se busi oduvek, da bi auto lepse isao. Ako neko ima fotku karba, ili dve fotke, gde se vide oba grla, ja cu da obelezim gde busiti. Zeznuto jeste, ali moze da se busi.Originally posted by LuckyAjde objasni ili jos bolje slikaj gde je busen std karb za 1.3?Originally posted by M-powerMoj karb je standard 30-32 sa 1.3.
Dodji pogledaj sta te interesuje a nemam mesac busio sam karb.
7V za el.saug
Meni su rekli da nemoze da se busi
Comment
-

Comment