Presao dosta..nemam pojma koliko! Stanje odlicno (ali stvarno), cena 150eur.
Originally posted by mishkom
A taj tvoj 1.6ima 90KS, a pouzdano znam da moze lepo da se nasvira da radi na 9000rpm i da ima 150KS,sa doradama u glavi motora
Neka hvala...ako budem isao dalje...ceka ga samo karburator 10+KS a za dalje samo Nitro..bez otvaranja.
Originally posted by mishkom
E da. ..Vidim da lepo razradjujes motore, pa te molim da ostavis svoj post, o tome kako se pravilno razradjuju motori u temi:
Iskreno..ne stedim ja to prijatelju....ne mogu da cekam na razradu...teram ja to odma pun gas, trkam se sa drugima i vecito sam sa sobom (ljudi bi rekli, vid ovog ludaka )...i uglavnom je to vecinom pun gas...ne puni obrtaji ali gas da.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Doobro ide jugisa, el si ozbiljan za taj 1.6 motor(mislim na prodaju) i da nemo da mi pominjete lamele i kvacila u skorije vreme
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ne Ivane...ti si nasao sobu za spavanje...nisam te pitao ima li kozni namestaj ili je obican
Konacno sam se i ja malo pokrenuo da me ne grdite vise!
U medjuvremenu tj. danas leglo novo pojacano kvacilo.
Kad se trosi...trosi se do kraja
Ali je danas palo jos nesto veoma zanimljivo.....posle 100godina da i ja obujem nove gume i resim problem sa gumama na duzi vremenski period....i to kakve gume...pa nisam ja uvek nagori majku mu
Ganz neu!
Bridgestone potenza i Dunlop SP sport...sve 175/60/13
Ja prezadovoljan...oduvek zeljena dimenzija kao i sport sara...jedva cekam da ih brijem
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment