Ovde je nesto malo pisano u vezi izduva kod s-a
* Audi UrS4...*
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aaaaa... Cestitam na limuzini
Kao vuk u jagnjecoj kozi. Nemoj odma da svirash motor nego prvo malo vozi pa kad ti se ucini da si se naviko a ti dodaj josh konja
ja sam imao taj probl pa sam pomislio da nesto nije u redu sa autom
Konacno ozbiljan brz i SIGURAN automobil!
Sve najbolje zverko i put pod tochkove
Ja sam pre 7 godina gledao jednog s b4 kabrio crni metalik ali nisam imao sve pare za njegaBalavio sam danima
Comment
-
-
to si u pravu za podizanje snage i verovatno ce tako i biti mada ja se brzo priviknem na lepo pa onda trazim lepse
nego bre nema B4 kabrio S. tj S2 je coupe, nema kabrio. mozda je taj imao nesto od S opreme tipa volan i tvrdje vesanje a kolko znam B4 cabrio nije pravljen ni u quattro varijanti.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Qvatro mislim da nije bio, imao je 230 ili 240 ks sada se vise ne secam...
S je bio e sad tacno koji model... Nije imao niti jednu oznaku pozadi, samo znachku napredAuto je bio u susednom dvorishtu u garazi i retko se vozio
U savrsenom stanju, u fulu... Ma bash onakav kakvog su tada nashi lopovi uvek imali u garazi samo za vikend voznju ako me razumesh sta pricam
Pa to kupe ali se meni kao klasican kupe nikada nije svidjao
Inache sam prosle jeseni isao sa drugarom i gledao za njega c4 ali od 5-6 koliko smo ih pogledali - svi su bili u krajnje ocajnom stanju... Uglavnom ona pricha: " Nisam ja majke mi taxista" a kvaka otpala:x
.
Comment
-
-
Comment
-
-
pa posto je jedan od predhodnih vlasnika izgubio negde original masku stavio je prvo ovu resetku (armaturu), pa preko toga ovu plasticnu mrezicu (verovatno da bi zastitio ladnjak za ulje) i na kraju ovu plastiku. to sve propisno vezao zicom po nekoliko puta da sam jedva skinuo i to sa nekim ogromnim secicama koje eM ima u radnji. btw, porucio sam original masku za tu rupu i kosta 21EUR ali naj veci shock je bio kada sam video da hromirana lajsna sto fali na prednjem desnom rubu kosta 74EUR.
prednji disk 261EUR ... pa ti mile vozi S-a
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
pa posto je jedan od predhodnih vlasnika izgubio negde original masku stavio je prvo ovu resetku (armaturu ), pa preko toga ovu plasticnu mrezicu (verovatno da bi zastitio ladnjak za ulje) i na kraju ovu plastiku. to sve propisno vezao zicom po nekoliko puta da sam jedvahttp://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Originally posted by ale944
..ma 'bes to... najveca jeres je sto su stavili onaj mali zavoli na taj motor... jel pao novi isparivac ?
Comment
-
-
ma nije josh, u nedelji dem na more pa kad se vrnem, to mi je sad naj manji problem, prvo ocu da sredim kocenje tj da promenim diskove.
Jos gore je sto ni dizne nisu bile pravilno dimenzionisane, za ovaj motor. Posle par "dorada", sada i na gas ide sasvim pristojno. Sa novim isparivacem, to ce biti to.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
ma puni on i 1.2-1.3 i na corbi ide ko loood ali na gasu negde na 5k rpm ima knedlu posto kako ivan rece , isparivac bi trbao da daje 1.5bar a ovaj daje 1.3bar i to jedva tako da izbegavam da ga cepam na gasu.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment