kako se bori sa turbom ? cini mi se da bi taj auto trebao da puni 0.6-0.7, kako se ponasa pritisak u railu na punom gasu ?

Stok auto ima maximalni pritisak od 1.1 bara, a tako se i zverkov ponasa. Prve dve brzine, nekako izlaze na kraj sa punim gasom, ali vec od trece i pritiskom visim od 0,7 bara, ovaj isparivac pocinje da "kasljuca".
Pisao sam u jednoj temi, kako bi trebao da se ugradi gas u ovakav motor.
S4 i gas

sipali mineralno ulje u turbaka. Ok, cuo sam sa nekoliko strana da je Wurth ulje stvarno kvalitetno ali de bre mineralno u turbo. Sta da radim da li da ostavim posto je taze (to eM kaze) ili da menjam na sindzu? ne trosi ulje bar ne u nekim nenormalnim kolicinama, ja ga ne stikam nesto preterano, samo ponekad
 sipali mineralno ulje u turbaka. Ok, cuo sam sa nekoliko strana da je Wurth ulje stvarno kvalitetno ali de bre mineralno u turbo. Sta da radim da li da ostavim posto je taze (to eM kaze) ili da menjam na sindzu? ne trosi ulje bar ne u nekim nenormalnim kolicinama, ja ga ne stikam nesto preterano, samo ponekad   . ajde sad... mineralno ili sinth?
 . ajde sad... mineralno ili sinth?

.
.

Comment