Pa *ebem li ga, sve je moguce... Prvu mapu koju mi je ubacio nije bila dobra jer su preko 4000 o/min mnooogo lupali ventili, posle je smanjio neke vrednosti i onda je bilo OK ali kazem neku razliku ne vidim osim sto moze da se vise zavrti...
147 2.0 T. Spark
Collapse
X
-
Evo baš sam sada pogledao u member sekciju gde je Viper o tom e pričao...On je sa jačom imao problema prilikom hladnog starta,pa je vratio na slabiju(očigledno kao tvoja) sa kojom ništa nije osetio promenu i ostalo je na tome da ubace ponovo jaču kada se reši taj problem...Bem li ga
Comment
-
-
Do malopre sam trazio vulkanizere po gradu koji rade i koji mogu da mi nameste gumu 17 na felnu da bih probao na autu... Ali bezuspesno... Uglavnom svi imaju neke stare masine koje bi izgrebale felnu tako da je proba odlozena za sutra (danas). Pa ako mi se svidi kako stoje verovatno pada i montaza samo ako mi stignu gume... Dotle ne spavam...SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
E pa Markoni sa srecom da ih vozas.Nisam imao pojima da si ih ti uzeo,pa covece i ove sto su bile na autu su san snova. =] Inace,nisam ja prodavao samo sam drugaru ucinio uslugu.Zaprepastio se kad je ugledao GTa,jbg ja sam radio pa nisam mogao da svratim.
Comment
-
Comment