147 2.0 T. Spark

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DushanSD
    CBC Senator
    • 25.03.2008
    • 248
    • Smederevo, Srbija

Da znas da jeste skupa registracija ali to je V6, ma da mislim da kad bi se lepo rasporedila kinta da se ostavlja za registarciju svakog meseca po malo bilo bi lakse, opet zavisi od primanja.
    Cena obaveznog osiguranja Vašeg vozila od autoodgovornosti sa svim taksama i porezom iznosi:

Osiguranje:

15.323,70 din.

Porez na upotrebu vozila:

12.492,00 din.

Takse (Jav. put., komun. i administ.):

5.560,00 din.

Eko-taksa:

560,00 din.

34.866,30 din.
    * - Navedena je orijentaciona cena koja zavisi od taksi opštine u kojoj se osiguravate, navedena cena je važeća za područje Beograda.

Evo ja malo prekopao, parametre sam koristio po onoj V6 iz oglasa, ovo je ja mislim Dunav osiguranje
    Sorry za off , necu vise...
    POZURI POLAKO!!!

Comment

• Markoni147
      CBC Senator XXL
      • 18.09.2007
      • 537
      • Beograd, Zvezdara
      • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

Pa jeste ali zamisli da gledas ovo svaki dan u garazi

SEAT Klub Srbija

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

A tek ovo...

Comment

• Markoni147
          CBC Senator XXL
          • 18.09.2007
          • 537
          • Beograd, Zvezdara
          • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Paaaa zamisljam... Ova 155 mi je ipak lepsa...
          SEAT Klub Srbija

Comment

• Milos
            CBC Senator XXL
            • 12.05.2005
            • 700
            • Beograd, carraburma

sto se mene tice registracija je smesno skuplja od 2.0! bar ja tako gledam...

za 2000 kubika registracija izadje 300e, dok je za 2.5 skuplja 100e... posmatram i poredim 2000 jer sigurno sada ne bih uzeo auto koje ima ispod 2000 kubika... znaci kad se podeli, registracija za 2.5 je skuplja za 666 din na mesecnom nivou! sto potrosimo svi na kojekakve gluposti!

vidim da se mnogo ljudi plasi da uleti u celu pricu, ne znam zasto... takva kola su ultrajeftina za odrzavanje... no dobro, cela moja prica ispade da lozim nekog, ha-ha! nije da palim vatru ali...!

Comment

• milosh024
              CBC Veteran
              • 07.08.2006
              • 184
              • Subotica

..ako ne uzmes 2.5 sto je sigurno vrhunski motor (ili daj Boze neki GTA) i ako planiras dizela pogotovo u SW onda bih ti savetovao 2,4 JTD....i onda njega nachipujes i mirna Backa, Banat, Srem....loooodilo
              ima na placu u Nemackoj sa kojeg sam ja uvezao moju 147 jedna GT 3,2, u super stanju, cena tricavih 17.000 i kusur (dobro skida se MWS ali to bez 19.000 ne moze kod nas na putu)
              link
              link2
              ......ja je gledam svaki dan, eh samo je gledam, posto kako mi je krenulo sa poslom i ova moja ce na dobos
              sorry za off

Comment

• mitrowsky
                CBC Član
                • 22.12.2006
                • 74
                • N.BGD. blok 38

Originally posted by Markoni147
                Mali update slika...

Nadam se da Markoni neće zameriti što ubacujem jednu moju fotku u njegovu temu, ali je vezano za folije. Da vidite i varijantu crveno-crno.
                Krivo mi je što nisam prvo ispolirao auto (krov) pa tek onda lepio jer se sad kad priđem na metar-dva primećuje da nije baš savršeno. Ali sa 4-5 metara ili više... ljudi misle da imam stakleni krov.
                Алфа... и то црвена!

Comment

• Markoni147
                  CBC Senator XXL
                  • 18.09.2007
                  • 537
                  • Beograd, Zvezdara
                  • SEAT Altea XL 1.9 TDI

@Milos Slazem se da je V6 savrsena masina, i to je jedna od mogucnosti za moj buduci auto, ali bolje je da ne ke*am unapred

@milos024 O 2.4 nisam razmisljao, pre bih se odlucio onda za V6...

@mitrowsky Lepo stoji folija na crvenom autu, mozda i najlepse... Samo ti auto place za 17icama...

Upravo stavih cip na auto, jos uvek ga nisam provozao kako treba ne bi li pokusao da osetim poboljsanje. Uglavnom limitator je sad na 7400 o/min
                  Utisci kada se malo lepse provozam i pojurim sa GTom koji je isao isto kao moj auto...
                  SEAT Klub Srbija

Comment

• spanjeli
                    CBC Senator XXL
                    • 17.09.2005
                    • 532
                    • Nis

Ej bre, ajd` da pitam jedno glupo pitanje,kako se te folije skdaju
                    Koliko bi kostalo za haubu?
                    Originally posted by Sheta_Junior
                    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• mitrowsky
                      CBC Član
                      • 22.12.2006
                      • 74
                      • N.BGD. blok 38

Za skidanje se preporučuje mlađa ženska osoba sa manikiranim noktima
                      Kad odlepiš, benzinom skineš eventualne ostatke lepka.
                      Najbolje da pozoveš "folijara"
                      Алфа... и то црвена!

Comment

• zmijuga
                        CBC Početnik
                        • 03.10.2008
                        • 1
                        • bgd-batajnica

@Markoni147
                        Da li znas koliko vrede felne sa ove crvene 147. Neki lik prodaje iste takve za 300eura sa dve dobre i dve lose gume. Meni se bas i ne svidjaju lepse su mi one sa tri rupe od 17' ima li neko te ne prodaju i koja je cena.
                        Cisto da pomenem da sam skoro kupio crnu 147 1.9JTD i na njoj dobio neke petokrake koje su 15' (i kupio nove gume). Hteo bih da stavim te 17' sa tri rupe, ali mi se ne stavlja zbog trapa, znate vec trajace mi upola manje. Citajuci ove vas postove nalozio sam se i razmisljam da stavim te 17'-ice. Okacicu koju sliku cisto da vidite kako izgledaju te moje 15'-ice, a i auto naravno.

Comment

• Durango
                          CBC Senator XXL
                          • 01.02.2006
                          • 590
                          • Zemun, Srbija

Meni je ta 17-ica sa tri kruga najlepsa felna za Alfu 147. Ove telefonke kao na crvenoj, vrede sigurno 300 eura, ako su dobro ocuvane, odnosno nisu ostecene!
                          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Damjan156
                            CBC Senator XXL
                            • 07.01.2008
                            • 568
                            • Beograd

Čim je limitator sada na 7400RPM to mi smrdi na Raleta =]
                            Strauli motorsport
                            Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Markoni147
                              CBC Senator XXL
                              • 18.09.2007
                              • 537
                              • Beograd, Zvezdara
                              • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Vidis kako znas Mada nisam primetio neku razliku, sinoc sam se pojurio sa drugarom sa G. Puntom Sport i opet idemo isto (kao i pre cipa) tako da ce morati nesto da se doradi...
                              SEAT Klub Srbija

Comment

• Damjan156
                                CBC Senator XXL
                                • 07.01.2008
                                • 568
                                • Beograd

Hmmm...

Da nije zaebo mapu??? Desilo mu se jednom pa baš za isti motor kao tvoj,kod Vipera javi se njemu da vidiš kako je on rešio problem.

Ja sam osetio razliku...mada i dalje čekam da proradi dyno kod Bobana pa da znam na čemu sam...
                                Strauli motorsport
                                Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

Working...
                                X