E pa Markoni sa srecom da ih vozas.Nisam imao pojima da si ih ti uzeo,pa covece i ove sto su bile na autu su san snova. =] Inace,nisam ja prodavao samo sam drugaru ucinio uslugu.Zaprepastio se kad je ugledao GTa,jbg ja sam radio pa nisam mogao da svratim.
Video sam odmah da je ludak za Alfe Pa dosli GTom, rekoh manje trosi i malo je udobnija od mog auta...
E ne moze coveku da se desi neka lepa stvar a da uz nju ne ide i nesto ruzno... Malopre dosao kuci i vidim ulubljena 5a vrata i polomljen zadnji brisac koji je i izgrebao vrata... Popizdeo sam... Neki magarci su se makljali ispred tog kafica u kome sam bio pa je Alfa stradala ni kriva ni duzna... Zao mi je sto nisam odmah video jer mislim da bih bio u stanju grkljan da im iscupam...
Zna li neko moze li ovo da se izvuce bez farbanja... Dule maser ili tako neko?
Uspeli su moji drugari da nadju te mamlaze sto su ulubili auto, uzece im 100 EUR... Zvao Deltu, brisac je 3000 din. Ne stigoh danas da odem do Duleta... Sutra cu verovatno pa javljam sta sam uradio
Defintivono nema lepse 147-ice u gradu. Sa ovim felnama je jos upadljivija i atraktivnija.
Dule bi mogao da ti ispravi ovo ulubljenje, ali nisam siguran da se bas ne bi poznalo. Obzirom da je srebrna boja, sigurno bi se naziralo kao fleka iz nekih uglova. Mada bih se ja mozda pre odlucio za tu varijantu nego da farbam cela vrata.
Gledao sam ja mnogo automobila koje je on radio, ali se na svim nijansama srebrne boje najvise poznavalo, dok se na tamnim nista ne vidi. Nece se ni kod tebe to videti tako lako, vec samo ako se zagleda neko ko zna gde je bilo ulubljenje.
Izvuceno ulubljenje, samo treba da odem na "doradu"... Nije da se ne primeti ali je OK, nisam slikao, sutra (danas) cu... Stavljene felne i nove Barum Bravuris 2... Evo par slika...
Stvarno su lepo legle, mada u pravu si, malo je izgubila na "agresivnosti", sada je nekako smirenija..
Stare felne ce danas biti gotove, bice slika uskoro verovatno, videces kako sam ih uradio
Jutros nasao felne sa GTA i otisao do Topole i kupio ih, medjutim kada sam stigao kuci i poceo da ih montiram na auto vidim nije dobar promer - 5x108... A u oglasu pisalo 5x98... Popizdeo sam ali bukvalno, toliko sam bio srecan kada sam ih kupio jer je to felna koju trazim godinu dana...
Comment