@Darth Vader
Ne unosi paniku medju ljude ... Ja ne znam da su ikog zaustavili do 160km/h
Ja sam isao cele prosle godine na mesec dana u BL i preko HR celom duzinom autoputa tj do Okucana i stalno 180-190,zabijem se iza nekog i super...Siguran sam da presretaci do 160 nikog ne diraju,i to za 100kn za 1km ga presra brate...MNOOGGOOO JEE...Jedino ako to nije neka novost od pre mesec dana ili tako nesto
koja razlika pre i posle farbanja, skoro da bi kupio takav auto
ala ste izoffovali temu, ali ako vlasniku ne smeta ja ne diram nista?
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
samo ako ne bude sunca da nas ne zaslepis sa novom farbom
aj stvarno probaj da svratis
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
DTI, samo se ti vozi, sretno ti bilo, i dao bog da ih nikada ne upoznas
ako je ogranicenje 130, i 10% tolerancije, pa ti sada racunaj koliko je to jos dozvoljeno
a velik im je uzitak zaustaviti srpske table, u odnosu na hr, isto je i kod nas, pre ce hr da padne, u odnosu na srpske table
svbe ja znam, sta pise, i ko se vozi, pa se ti vozi kako zelis, ali, i ponesi para za put, malo, malo vise
@serijski:
Jel' ti to imas razlicite diode/sijalice ili je to zbog ugla slikanja?
Koja su gume/felne na autu ?
Da li je maska zajedno s branikom ili odvojeno?
Planiras li zatamnjenje stopaljki i stakala
Rekoh bas malo pre, jedna dioda je bela, druga plava pa je zato tako ispalo. felne su 15 inca 7j, gume Tigar Prima nove sam uzeo.. Planiram da zatamnjujem i jedno i drugo. Stopke cu uskoro a stakla ce da sacekaju jer hocu da mi odrade profi ono za 100e. Da dobijem atest i da ne razmisljam...
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment