Originally posted by KillBill
Moja suzana, Kadett 2.0
Collapse
X
-
Originally posted by KillBillOriginally posted by danijelopelPa ako mi odgovara cena možemo da se dogovorimo pa da mi pošalješ CITY EXPRESS-om ,a ja da ti pare uplatim na račun?, kupuj od 20€uživaj
Comment
-
-
Subota popodne, lepo vreme reko ae da sredim siber vec jednom. Pozovem ja drugare reko ocete mi pomognete? "Dolazi" i tako krene misija vadjenja neba i menjanje sibera...
Prvo skinuti svi drzaci, suncobran, rukohvat itd itd
Izvaceno nebo, odmah sam skinuo onu tkaninu sa njega
Pa samo se bacili na odsrafljivanje milion srafona kolko ih ima na siberu, drugar je zahtevao da on to radi jer kako kaze to mu je zabavno rado sam mu prepustio taj posao
Skinut stari
Ortak se malo igra
I na kraju siber koji radiiiiiiiiiii
Sto se neba tice cekam ponedeljak da kupim eko kozu pa ide presvlacenje, al hocu da radim neke kerefeke na nebu bice bezobrazno totalno no otom potom daj boze da uspem samo u tomemilion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Comment
-
-
Jos jedan projekat skoro zavrsen. Tapaciranje krova, pocelo pre nedelju dana i evo tek sad gotovo. Evo i zasto tolko dugo
Ortak i ja dodjemo na ideju da radimo nesto na krovu, ja resim da to budu neki tribali. I tako je pocela moja muka. Resimo da to bude opelov znak, i oko njega tribal.
Prvo je on sve to iscrtao na hameru, a ja iseckao:
Pa sam otisao u radnju, kupio metar ipo crne koze, pola metra plave i pola metra bele koze.
Od plave koze su uradjeni tribali oko znaka:
Pa zatim seckanje znaka i proba sa papirom kako ce to da izgleda:
Posle toga sam poceo babu da mucim. Sve je ovo trebalo usiti. Prvo beli znak na plave tribale, pa posle toga sve to na crnu kozu. Baba je uspela nekako da sasije znak na tribale
ali kad je trebalo sve komplet zasiti na ogroman komad crne koze, samo me je pogledala bledo. Posto ima staru masinu to nije bilo izvodljivo. Odneo sam sve to u snajdersku radnju blizu mene, i odradili mi sve za 500 din.
E onda sam opet ja nastupio na scenu, poceo sam sa tapaciranjem, tj lepljenjem koze na krov
Da bi na kraju sve to ispalo ovako:
Sad se sve to u podrumu susi, stavio sam neke daske da se sto bolje zalepi. Jos kad namontiram u kola bice bolje kad sve plastike jos dodatno zategnu kozu itd. Sve u svemu nie lose...milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
Comment