Moja suzana, Kadett 2.0
Collapse
X
-
Suzana se danas vratila od majstora, promenjeni su joj kaisevi i zubcasti i na alternatoru. Negde mi je pustalo vodu pa su i ta creva zamenjena dodat antifriz. Ocisceni su jos neki delovi ne znam iskreno ni ja sta sve ali sad je miran motor nema vise povisenja obrataja itd... Majstor mi je za sve to uzeo 1800 din plus sto sam ja kupio kaiseve zubcasti 1300 ovaj drugi za alternator 250...milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Bilo mi dosadno i resim da sredim one obrvice sto sam kupio uz branik. Lepo sve odradim prvo spric git pa malo smirglanja pa onda udarim jedan sloj farbe pa drugi i aj na lepljenje... Koristio sam obican silikon iz razloga ako bude trebalo da menjam neki far il nesto da mogu eventualno da ih odlepim. Uspeo sam lepo da ih zalepim al nisam nesto zadovoljan. Prvo promasio sam nijansu sive aj to manje vise na prolece cu idem da mi naprave pravu nijansu, nego mi je levi far nesto malcice ispupcen pa je i sama obrvica pa mi nesto bzv. Sta znam neka ih pa cu videti sta cu... Evo slikica
Kupio sam neki sprej za branike koji u sebi vec ima prajmer pa sam ofarbao zadnji branik opet ne bi li mi se malo manje ljustio
I jedna slicica
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
E pa evo sto zux rece cim je malo lepse vreme dobih zelju da radim na autu. Tako resih da skinem branik i da ga sredim kako treba... Pokupovao sam materijal sta mi je trebalo (smirgla, sprej, spric git, zastitnu traku) skinuo branik i sve lepo odneo u podrum
Onda je krenulo smirglanje okozio sam se, morao sam skroz bukvalno da ostruzem ovu crnu farbu sto sam samo prefarbo bezveze...
Onda je na red dosao spric git ceo branik
Posle toga opet malo smirglanja spric gita prvo sa 500 posle sa 1000 smirglom...
Pa sam ofarbao prvo mrezice u srebrnu boju
I na kraju na red je doslo farbanje branika
I na kraju to sve izgleda ovako:
I evo na autu kako izgleda mada noc je plus sam morao da ukljucim night mode na aparatu tako da nije ni blizu kako izgleda uzivo slikacu po danu
Ja sam prezadovoljan pun pogodak mi je sto sam ofarbao mrezice u srebrno plus mnogo lepse izgleda jer nije sad onaj deo mrezice kod auspuha nastvljan nego sam stavio celo parce. Suzana se isto ponovila sa amortizerima za gepek sad lepo stoji ne mora da drzim glavom i slicno. Isto kupio sam nove sijalice za farove Osram NightBreaker 90% more light prezaaaaadovoljan sam sa njima. Po danu kad sam namontirao sam primetio razliku, belo svetlo prvo drugi mnogo mnogo jace... Svima bih preporucio...
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Dugo nisam ovde update-ovao temu. Suzana je kod limara i radi se kompletno limarija i farbanje u crnu metalik boju. Kupljene su felne 15, nove gume itd evo malo slika...
Radovi kod limara:
Slike gume:
Spreda bad look izgitovan itd:
Kolko je krilo prosireno:
I za kraj najlepse felne:
Auto treba da mi stigne ove nedelje, imao sam malo problema sa majstorom sa vremenom vec mesec dana je tamo al polako se radovi privode kraju...milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
Comment