Gledao sam bas pre neko vece temu od tog zelenog kadeta, iskreno ne bih. Nesto mi postao gotivan ovako branik, ako budem nesto radio sa njim bice samo da ga produbim...
Moja suzana, Kadett 2.0
Collapse
X
-
Neka vec sam ti rekao da ti je ovako dobar branik komsija, barem po mom misljenju, uzivo lepse izgleda nego na slikama verujte mi, kad sam video auto posle duzeg vremena nisam mogao da verujem da je to ona Suza koja je pre bila siva, stao sam na sred ulice i otrcao da bih video da li ima unutra kocke sta drugo da vam reknemi jos zatamnis stakla i onda ces biti pravi serijski
Pozdrav komso
Comment
-
-
pa ti si napravio vise slika kadeta nego sto ja cuvam slika od Pamele na harduKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Necu mnogo da kakim slike bolje govore
Stigao saaaam
Posle toga je pocelo krojenje i prilagodjavanje folija prema staklima
Posle krojenja folije za sve prozore, na red je doslo odmascivanje i pranje stakala, naravno sa unutrasnje strane
I na kraju montaza:
Da bi to na kraju sve istalo ovako
Ima dosta slika sta da vam radim. Zelim da se zahvalim Ivanu iz Kumozdraza koji radi zatamnjivanje stakala. Momcima svaka pohvala, skroz su profi, ja sam prezadovoljan..
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
-
Malo sam se igrao farbara, salim se danas zavrseno farbanje kocionih kljesta. U sredu mi stizu diskovi i plocice poruceno je, a dobose za koji dan treba da ofarbam.
Evo malo slika materijal kupljen
Pa zatim ciscenje kljesta, odmascivanje itd posle toga izgledale su ovako
Pa onda bazna nitro boja:
Pa sam sve to ostavio preko noci da se osusi i danas nastavio, prvo spric git
Onda malo smirglanje i farbanje, na kraju je to sve ispalo ovako:
/me zadovoljan, kad mi stignu diskovi i kad se sve to namontira stizu slike
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
folije su super ispale, nije previse zatamnjeno da izgleda kao crnac u tuneluKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Pa to, nisu preterano crne,a sluze stvarno stiste od sunca, lepo izgledaju itd....
Evo posle nekoliko komplikacija oko ventilirajucih diskova itd, napokon su kocnice na suzani uz pomoc astrafana. Diskovi ventilirajuci i plocice ferodo, kljesta skinuta izgleda sa astre i ofarbana usput je promenjeno i ulje.
Evo jedna slika sa montaze:
I sve to na kraju kako je ispalo, naravno prljavstinu na felnama necete gledati...
I jedna nova mala sitnica u autu:
Kocnicama sam prezadovoljan, zakopavaju u mestu bukvalno. Samo pipnem papucicu odma koci ma predivno. Dobosi se danas farbaju bice slikovni izvestajmilion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
koliko entuzijazma, bravoKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
-
Danas su na red dosli dobosi da se malo igram sa njima
Evo ga ocisceno zamorce
Pa onda bazna boja:
Pa onda zato sto sam zurio bacili smo se na ql metod za susenje
Posle toga spric git:
I na kraju farbanje:
I to sve na kraju je ispalo ovako:
Sve u svemu lepo je ispalo sto je najvaznije bilo dobro zezanje sa ortacimamilion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
Comment