Ortak mi je to radio znam odprilike postupak al ne bas u detalje...
Moja suzana, Kadett 2.0
Collapse
X
-
Evo posle duzeg vremena par update-ova...
Prvo evo kako je bazuka legla u auto...
Evo samo bazuke...
E sad idemo dalje tapacirunzi su skoro svi presvuceni tj ostao mi je onaj kod suvozaca njega cemo za wikend i evo kako izgleda:
Ja skroz zadovoljan ima na jedno dva mesta gde nije prionulo ali i ne smeta toliko..
Juce sveze zavrsen projekat jeste polica pozadi, na nagovor Nezki-ja resim ja da je pravim. Prvo sam kupio mediapan od 10mm, pa zatim sundjer, tkaninu za presvlacenje, lancice... Onda sam otisao kod komsije koji je stolar da mi uradi napred pad. Dasica od 6cm ima pad napred i malo da mi oblikuje ivice posto ima ono rende kako oni to zovu itd. E kad sam sve to spojio bacio sam se na posao, secenja rupa za ekipse, pa heftanje sundjera pa onda presvlacenje, pa postavljanje lancica itd itd tako da mi je to uduzelo juce ceo dan i na kraju ispalo ovako:
Ja sam prezadovoljan uzivo izgleda mnogo lepse i opasnije
I za kraj dve slicice celog auta:
sto se tice postpuka za osvetljenje javite mi se na PM...milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
-
Evo posle duzeg vremena jedna mala novina ubacio sam obrtomer
da krenemo ovako sam ga postavio
dve trakice koje su usrafljenje u tablu i to ga drzi ne previse estetski al meni 30e vise u dzepu...
evo kako izgleda obrtomer
ovako cela tabla da vidite kako se uklopio u enterijer
evo kako sija nocu osvetljenjem sam prezadovoljan
i evo kad sve popalim kako svetli
jedina zamerka sto se tice obrtomera jeste verovatno ste i primeteli da je 3 pomerena na gore... Raspored podeoka je ok al ona je pomerena navise jer se tu nalazi neki sraf... Al ok prezivecumilion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Obrtomer je extra,ali ja i dalje mislim da ti je mnogo bolje i jeftinije bilo da si uzeo fabricku tablu sa obrtomerom...10e na bubnju!
Comment
-
-
Evo kuciste obrtomer sam ofarbao u crno
i ponovio sam se sa jednim branikom Brka iz mladenovca Var plast mi je radio, zadovoljan sam i kako je uradjeno i cenom. Jedino sta me ceka jeste da ga lepo ofarbam, sad je samo predjeno crnim sprejem pa se dosta ljusti farba, al cim uhvatim lep dan ide prvo spric hit, pa malo smirglanje pa cemo onda da ga lepo ofarbamo. Nisam primetio kad sam slikao da je slika mutna al dobro vidi se bar oblik
i sta jos hocu da uradim kad budem radio zadnji lonac da mi malo podignu ceo auspuh mesta ima da moze da se podigne...milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
Comment