serijski-ubica jel gotovo ili se jos zezas s tim.daj nam utiske prije i sad zanemari potrosene zivce oko prebacivanja.....
Moja suzana, Kadett 2.0
Collapse
X
-
Bro nije jos gotovo, sve sam povezao i nisam nikako mogao da dobijem varnicu i ovi gledaj sta je ovo ono i nista nisu znali da urade. Tako da je jutros ortak dosao sa prikolicom i oterao auto kod sebe i trebao bi sutra uvece da se upali... Javljam dalje sta ce budemilion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Haha mrdam jos malo al zivci -3... Da bude sve bolje sa drugim majstorom sam se posvadjo otero ga u pm i uzeo auto... Tako da me ortak doslepo do kuce. Sutra vozim u servis na nbg-u lik koji ima i otpad i servis pa ce pokusamo jos tu... Ako nece vrcem na staro i to je to...
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Aj da probam da pomognem. Da bi osposobio injection, treba da povezes... naravno sve sa istog auta (1.8i)...
ECU, instalacija, dizne, protokomer, senzor radilice, senzor temperature rashladne tecnosti, step motor, mislim da je i bobina zakacena na instalaciju od ECU-a ali to ne mogu da ti garantujem.
Sta ste vi sve povezali, sta niste. Predpostavljam da vam fali senzor radilice, jel ste njega namestili?Sva tela se na toploti sire...osim cvaraka
MRZIM YUGA
Comment
-
-
Dario moram te razocaram... Odustao sam od svega...Vec dugo sam bez auta, moji mi prave problem, potreban nam je auto, "majstor" me stalno zavlaci te ovo te ono, ja putujem u cet tako da jbg. Sutra slepam auto vraca se na karb i sve u pm nek ide...
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
Comment