Moja suzana, Kadett 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • driverGSI
    CBC Senator
    • 31.07.2007
    • 252
    • NISHCITY

svaka cast za istrajnost u poslu i umece
    ispalo je super samo tako nastavi ako imas jos nesto da radis

Comment

• serijski-ubica
      CBC Senator
      • 17.09.2007
      • 209
      • Beograd

Za ovih par dana odmora svasta se izdesavalo na suzani. Nesto sam ja uradio, nesto drugi .

Idemo redom, prvo sam bio u Republici srpskoj i tamo upoznam decka, mehanicara koji je rasturao GSI-a tako da sam pokupio sve sto sam mogao . Dosta plastika koje nisam imao ili su pukle sam pokupio.

Hladnjak sam zamenio, alu hladnjak 10x bolji nego moj stari. Zatim sam uzeo jednu kadicu jer je druga bila u losem stanju. Usput mi je i popravio nekoliko stvari. Meni najvaznije od svega toga, plovak za gorivo sad radiii. Morali smo ceo rezervoar da ispraznimo i onda je skinuo plovak ocistio ga i sad radi ko sat

Jos pored toga bila su mi pukla creva od goriva, za dovod i odvod pa smo tamo kupili nova i to zamenili.

E sad malo sta sam ja prckao oko auta. Ofarbao sam malo plastika na tapacirunzima. Promasio sam boju dosta je svetlija nego sto su sedista i ne uklapa se nikako pa ce to sve opet da farbam.. Evo par slicica:

Pokusao sam da zatamnim stopke, ali mi nije uspelo jer sam to radio u dvoristu pa mi je napadala prasina na stopke i nije licilo ni na sta, pa sam onda nitrom raz sve skinuo

Jedan mali ukras:

To je samo ukras, a kupio sam i pravu antenu, pa kad budem sredjivao siber i to ce da namontiramo.

Zatim sam se igrao malo sa motorom i time sam prezadovoljan

Posle farbanja presao sam nekih 1000km farba stoji...

I na kraju imao sam mini udes na Zlatiboru. Isao ja glavnom ulicom a lik sa corsom iz sporedne nailazi, on malcice prikoci reko naravno pustice me. Prodjem celim autom skoro, i pap rokne me u rub. Zagledo se covek u nekog prijatelja. Dao mi je 100e nadam se da ce bude dovoljno, al sto je najgore sad opet moram kod majstora itd...

Jbg desava se, al sredicemo i to... Taman na ovoj slici se vidi i novi cep za rezervoar koji sam isto tamo uzeo, jer mi je stari bio sjeban..
      milion miles from reality no care for you no care for me

Comment

• danijelopel
        CBC Veteran
        • 25.09.2007
        • 135
        • Vrsac

Druže ,a šta ti je sa šiberom?
        OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90E

Comment

• serijski-ubica
          CBC Senator
          • 17.09.2007
          • 209
          • Beograd

Puko je mehanizam skroz, moze samo malcice da se podigne i nist vise...

Comment

• P.S.Steva
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2007
            • 955
            • Beograd

Svaka cast!!! A ebem ti budale,uvek mora neko da ti upropasti ceo trud
            Nadam se da ces to lepo srediti...
            Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• danijelopel
              CBC Veteran
              • 25.09.2007
              • 135
              • Vrsac

Što se tiče šibera ,najbolje ti je da na otpadu kupiš drugi .
              U Vršcu je 35 evra ,znam jer je i meni riknuo šiber .

Comment

• serijski-ubica
                CBC Senator
                • 17.09.2007
                • 209
                • Beograd

To sam vec sredio, jedan decko ima siber viska, kaze da je ispravan pa treba da odem da pogledam. Dace mi siber jeftino, samo jel mozes da mi kazes kako je za zamenu? Jer bi to mogao sam da odradim ili moram u servis?

Comment

• danijelopel
                  CBC Veteran
                  • 25.09.2007
                  • 135
                  • Vrsac

Možeš sam da promeniš šiber ,samo moraš da skineš nebo i videćeš kako dalje!
                  Za koliko ti daje šiber ako nije tajna?
                  Ako saznaš da neko ima da proda taj originalni opelov šiber po jeftinijoj ceni od 35 evra javi mi na PP obavezno ,pošto i je bi trebalo da ga menjam a nisam još kupio drugi!

Comment

• serijski-ubica
                    CBC Senator
                    • 17.09.2007
                    • 209
                    • Beograd

Dace ga za 20e... Ako cujem da ima jos neki javljam ti...

Comment

• danijelopel
                      CBC Veteran
                      • 25.09.2007
                      • 135
                      • Vrsac

Važi druže .
                      Ako hoćeš možeš (kada i ako mi nabaviš šiber) da ga uzmeš ,dođeš do mene u Vršac jedno popodne i da izmontiramo i tebi i meni šiber?

Comment

• KillBill
                        CBC Veteran
                        • 20.03.2007
                        • 111
                        • Valjevo

Originally posted by serijski-ubica
                        Kod mene ne radi šiber kako treba, tj nece da se uvuče u krov, može samo da se podiže i spušta. Kod mog automehaničara ima 5-6 komada, ako hoćeš proveriću cenu,ako ti nije daleko da dođeš u Valjevo...Nije problem promeniti ga, najteže je nebo skinuti,mora pažljivo da se ne ošteti.

Comment

• danijelopel
                          CBC Veteran
                          • 25.09.2007
                          • 135
                          • Vrsac

Originally posted by KillBill
                          Originally posted by serijski-ubica
                          Kod mene ne radi šiber kako treba, tj nece da se uvuče u krov, može samo da se podiže i spušta. Kod mog automehaničara ima 5-6 komada, ako hoćeš proveriću cenu,ako ti nije daleko da dođeš u Valjevo...Nije problem promeniti ga, najteže je nebo skinuti,mora pažljivo da se ne ošteti.
                          Proveri cenu i javi mi !
                          Pa ako mi odgovara cena možemo da se dogovorimo pa da mi pošalješ CITY EXPRESS-om ,a ja da ti pare uplatim na račun?
                          Samo mi je bitno da je šiber ispravan ,pošto i moj je jedno vreme samo hteo da se otvara na spolja ,a sad jedna strana uopšte neće da se podigne!
                          Što se tiče montaže i skidanja neba ,nije problem ,jer i onako planiram da presvučem nebo ,tako da ću to odraditi o istom trošku.

Comment

• serijski-ubica
                            CBC Senator
                            • 17.09.2007
                            • 209
                            • Beograd

E pa to cu i ja da radim, kad vec skidam da ga presvucem ... Bilo bi mi cimanje da dolazim do tebe iskreno, snacicu se za montazu nie bozije slovo

Comment

• danijelopel
                              CBC Veteran
                              • 25.09.2007
                              • 135
                              • Vrsac

Znaš kako se skida nebo ,odšrafiš plastične držače ,skineš zaslone za sunce ,skineš svetlo ,odšrafiš ručicu šibera ,skineš onu unutrašnju lajsnu od šibera i poskidaš plastike kod šoferke i plastiku kod zadnje šoferke (one se drže sa žabicama) .
                              Kad sve to poskidaš ,nebo se izvlači kroz gepek (na suzi) , ili se spuste prednja sedišta i izvuče se na vrata iza vozačevih (kod limuzine).
                              Posle spremi materijal i lepak i to je to.
                              E da ,bilo bi dobro da pre lepljenja novog platna nebo (karton) ,pošto ga očistiš ,da ga premažeš sa lepkom za drvo kako bi ga malo impregnirao i učvrstio.
                              Toliko od mene za sada ,kad odradim kod mene postavljam slike.
                              Ćao druže i srećno sa radovima.

Comment

• KillBill
                                CBC Veteran
                                • 20.03.2007
                                • 111
                                • Valjevo

Originally posted by danijelopel
                                Pa ako mi odgovara cena možemo da se dogovorimo pa da mi pošalješ CITY EXPRESS-om ,a ja da ti pare uplatim na račun?
                                Hmmm... taj siber je skoro iste velicine kao i nebo,samo je dosta teži...ne verujem da će ti se isplatiti slanje CITY EXPRESS-om....
                                Proveriću ti cenu danas...

Comment

Working...
                                X