u ****m ti zivot, znaci greota bre za taj auto, nebi bre mogao i da si mi je najgori neprijatelj to da uradim nekom. matori stvarno neznam sta da ti kazem, pokusaj nekako poliranjem, mozda se nekako izvuce da se ne vidi(greota da ga farbas,jbg prva mu farba), a tog ko ti je uradio, uhhh ma ja bi mu se krvi napio.
Moja Suzana - Ptica Bela
Collapse
X
-
-
Au druze Milane.Ne znam sta bih uradio tom koji je to uradio,mogu samo da zamislim kako ti je.Ne vredi ti da farbas auto,jer ce ga stoka opet izgrebati.Probaj poliranjem ili sto ti je Danijelopel predlozio.Da je silver boja ne bi se nista videlo,a ovako bas strci.Probaj nesto da izvuces.Jbg,bas mi je krivo
Comment
-
-
sumnjam da su deca to je neko matoriji
meni nisu grebali auto ali mi je "cenjeni"komsija busio gume i naravno posle par meseci se posvadjamo ja mu kazem "i nemoj slucajno da mi ispusti guma"!a on:"ovaj put sve cetiri"i tu se za**** i izda svoja zlodela
nasu konverzaciju je pratio ceo komsiluk
neznam zasto ali zaobilazi i jedan i drugi auto
ali zato GSI-a moram da poliram cim otopli malo zatrpase ga pikavcima
Comment
-
-
Imenjace, probaj da se ne nerviras, ja bi popizdeo
Garaza jbg, sta da ti kazem, pazi samo jedno vece sam ostavio auto i to 20m od policije i neko ga ogrebao, nije strasno ne vidi se, ali ja to vidim
, a inace UVEK je u garazi, al to vece me mrzelo da idem i parkiram tu. . .
Da mi je neko to uradio ja mislim da bi se ubio. . .
Comment
-
-
@Zare
Da nije do lima lako bih ja to
@miskom
Imenjace ja bih garazu odmah uzeo da ime igde u krugu od km kvadratni al nema leba...
@driverGSI
parkiram se bukvalno uvek gde nikom ne smeta,ne qrcim se po kraju da bi bilo ko imao razloga al eto....Pikiram na jednom matorca sa ladom al ga cekam na keca....cak sam mislio u svakom slucaju da mu odradim bar jednu stranu da vidim jel on....Ne pricam s likom jos od kad sam bio klinac,iznapusavao me,a sad se zenta ko devojcica,tako da mislim da mu je ovo jedini nacin,a i kad bi uradio i ne bi bio on ne bih puno pogresio jer je zasluzio
Comment
-
-
pokusaj onda da mu stavis neku nalepnicu, mozda neki tribal ila tako nesto(znam da ne stoji o basnesto, ali ako ti smeta toliko sto je ogreban, pokusaj da nadjes jeftiniju soluciju, ipak je greota da ga farbas, ai skupo bre brate)BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
Pa razmisljao sam i o tribalu,al to sam mrzeo oduvek,mnogo mi FaF fazon,tako da eventualno ako nadjem da lici na nesto moze...Farbanje ne dolazi u obzir,nisu pare problem,da imam garazu pa i da ofarbam,jer kao sto rekoh,ne mogu 24h da gledam auto,a stoka ce verovatno o5 uraditi isto
Comment
-
-
-
@Zare
nikako..da nemammozda i bih,al ovako muckak,ne vidim sebe tj svoje auto u tribalima
@goreci plamicak
aman covece do lima je...mozes da mi pricas o puderima kremicama karmincicima koliko oces jer to ne razlikujem,al znam sta je lim
Comment
-
-
Comment
-
-
@Ann
Jesi se to odma usemila u novo radno mesto?!?!
Aj sad malo Suzzzziiiiii
Danas pala registracija sa sve zelenim kartonom....27k din...nije lose
Comment
-
Comment