Retko lepa i cista Jedino po meni malo spustanje da bi se smanjila rupa izmedju ruba i tocka... Al sve u svemu, jedna od retkih koja mi se svidja... Pozz
Ma Alfa je naj u gradu, a i shire! A boga mi i vozach! Mare samo napred! Puno pozdrava od Cire iz kraja (zhuti punto kao tvoj bivshi) trebao si mi neshto ali nikako da navatam onog ludog Saleta da mi da broj... njega dobiti na mob je tezhe nego sedmicu na lotou
p.s. josh od onda kad sam te vozio kutji kad ti je bila sjebana noga si mi obecao voznju u tvojoj "srebrnoj streli" i nishta.... neka neka.
Kad god hoces idemo u voznju, posalji mi proj na PM pa cu te zvati...
Originally posted by mickogti
Retko lepa i cista Jedino po meni malo spustanje da bi se smanjila rupa izmedju ruba i tocka... Al sve u svemu, jedna od retkih koja mi se svidja... Pozz
Veruj mi da ne moze vise da se spusti, spustena je 30mm ali ima i paket branika drugaciji tako da bih bas svuda kacio... I ovako je veliki problem... Uporedjivao sam visinu prednjeg branika sa 430 Scuderiom i moj branik je za nijansu nizi ...
Evo par slika sa novom felnom, definitivno ostaje na autu (bojao sam se da ce izgledati dosta uvucenije jer je ET veci nego na sadasnjoj ali je skroz OK...
Ovo nisam razumeo. Jel po njemu BMW ima mnogo bolji trap od Alfe ili su mu samo skroz razliciti fazon? Felne su ti vrh ! !
Bmw ima mnogo cvrsci trap, njegov je imao 18ice i jos bio spusten i opet je mnogo bolje podnosio neravnine od stock GT-a...
@Jasee&Vebe Pa rekoh svi imaju drugacije vidjenje ove Alfe, ja je sad vidim sa ovim novim felnama jer ove tamne vozim vise od godinu dana i smorile su me nekako... Slazem se da sa sa tamnim izgleda mnooogo opasnije. Ali ove nove su je nekako podmladile i "otvorile", i u voznji izgleda mnooogo lepse sa novim... Videcete vec...
Comment