Bio je u Sarajevu jedan Golf 2 sa VR6 motorom, neke ljubicaste boje. 2.8 VR6 al sa chipom je izvlacio 190-ak KS, jednom sam se potrkao s njim i dobro ide, pratio me skoro u "stopu". Tad sam ja imao Lanciu Deltu HF 4WD, oko 170 KS i 4x4.
Druze ako ti je auto bio serijski ne verujem da je tu negde bio iza tebe,VR u dvojci opasno ide,jedino ako taj nije znao da vozi,inace kad je dobro odstartujes tesko da ti pariro tom autu. Koliko ta Lancia ima do 100km/h?
Na parking ne mogu,jel ga tamo trenutno nema,kod farbara je. A unutra nemas nista extra da vidis sto nisi video sem Recara na struju i MOMO volana. Ne palim se ja nesto na tu vrstu budzenja,meni je bitno da je sto jaci agregat,a sto se tice Stylinga palim se samo uglavnom na ono sto fabrika pravi,nikakvi spojleri,neonke i EDIT: 008,samo da je lim sto ravniji,da su plastike na mestu i da je zategnut ko tambura!
auto ti je ekstra!!!
reci mi koliko je spusten i koliko si para dao za motor?
posto je planiram na leto tako nesto da uradim.
e da i jel si nesto modifikovao da bi ubacio vr motor ili...
felne su neverovatne,stvarno vu nista vise netreba...kakve bre neonke i spoileri ovi standardni duboki branici mu najbolje stoje.
Druze ako ti je auto bio serijski ne verujem da je tu negde bio iza tebe,VR u dvojci opasno ide,jedino ako taj nije znao da vozi,inace kad je dobro odstartujes tesko da ti pariro tom autu. Koliko ta Lancia ima do 100km/h?
Deklarirano 7.8 sekundi, no na testovima raznim kad su je startali sa oko 5500 o/min isla je za 6.8 sekundi. A imam i 4x4, ne gubi nista snage.
Verkan fin golfič fine feluge bas mu pašu i nemam đinđula minđula po sebi
A koliko je brz
Slike su stare 5-6 meseci i taj motor unutra sto vidis je 2.8 (174 bhp). Nesto sitno je nadrkan kao na primer: jace dizne,usis od 2,9 , komp od 2,9 , KN, menjac je radjen (kombinovan je od G60 i VR-a,duze su mu prva i druga brzina). Taj motor,bez ovih sitnih prepravki u recimo golfu 3 ima do stotke 7.8 sekundi,a u ovoj dvojci sa ovim prepravkama i sa odnosom konjska snaga - kilaza, ja mislim da bi trebala da ima pa bar 6.5 do sto. Nisam merio,ali otprilike cenim da je tako. Trkao sam se sa Corradom VR-om,koji ima 6,9 do sto i dobio sam ga sigurno neke tri duzine auta na 400 metara,pa sad ti otprilike racunaj koliko je to.
auto ti je ekstra!!!
reci mi koliko je spusten i koliko si para dao za motor?
posto je planiram na leto tako nesto da uradim.
e da i jel si nesto modifikovao da bi ubacio vr motor ili...
felne su neverovatne,stvarno vu nista vise netreba...kakve bre neonke i spoileri ovi standardni duboki branici mu najbolje stoje.
Ako me pitas u milimetrima koliko je spusten,nemam pojma. Ogibljenje je KONI na stelovanje i zavrnuti su do kraja
Motor i menjac stranac 2.8 otprilike kostaju negde oko 700-800 evra.
Sto se tice modifikovanja to ne otkrivam nikom Ja sam se sam mucio oko prikupljanja podataka i delova za to pa cu tako prepustiti i tebi
Deklarirano 7.8 sekundi, no na testovima raznim kad su je startali sa oko 5500 o/min isla je za 6.8 sekundi. A imam i 4x4, ne gubi nista snage.
Druze znam da te Lancie turbo idu dobro,ali ne bi se bas kladio da bi me dobio,"odskocio" bi mi malo u startu zbog pogona,ali posle mislim da ne bih mogao da mi pariras. Ne volim ja prepucavanja tipa "moj auto je brzi",za to sluzi DRAG pa ko voli nek' izvoli. Stanes, probas i sve vidis.
Comment