VR u dvojci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Momak je na dobrom putu da i ODAVDE bude nogiran, a i dalje misli da nije u NJEMU problem...
    Zabavan mladic
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• cuore sportivo
      CBC Senator XXL
      • 16.01.2005
      • 954
      • Bezanijska Kosa
      • Alfa Romeo 147 1.6

Momak je neverovatno prost....
      Pomislim da i dalje kod nas voze kocije i kocijasi,pa se setim ,2005 je....

Comment

• 24v
        CBC Senator XXL
        • 11.12.2004
        • 479
        • Beograd, Karaburma

Originally posted by 206
        Podseca me na jednog slicnog "majstora" sa drugog foruma...
        I ja sam to isto pomislio!!!
        I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• coco
          CBC Senator XXL
          • 24.10.2004
          • 476
          • i`am from the land that is placed nowhere

ja u ladi samari od 0-100 za sekundu. friziro sam ga kod majstora nn u shipovu. ugradijo u ladu SCUD trubofankipunjac i sad jezdim nevjerojatnom brzinom od 250 km/h i imam dvjestoosambeset konjova. hebote. eh....pa s onom friziderolikom wc skoljkom gnoja mozes jedino sa litice postici neko zavidno ubrzanje ispod 8 sekundi
          "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• Wartburg
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2005
            • 663

Lada je Lada.
            Salim se, ja sam imao Ladu i super je autic. Jes gledao Top Gear kad su budzili Rivu?

Comment

• SALE
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2005
              • 841
              • Banovo Brdo

Ljudi bas sam se zapitao gde ste i kad pocinje oluja, munje gromovi i tako to..... Posto je batica sa super brzim Gnojem pustio krilca pa bi da poleti.

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Originally posted by VERKAN
                Druze znam da te Lancie turbo idu dobro,ali ne bi se bas kladio da bi me dobio,"odskocio" bi mi malo u startu zbog pogona,ali posle mislim da ne bih mogao da mi pariras...
                Hehehe, ni Lanca Delta HF T Evoluzione nije ono shto je nekad bila! E moj brate, shta dete zna shta je 220ks sa integralnim pogonom?
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Originally posted by Lukas
                  Verkan fin golfič fine feluge bas mu pašu i nemam đinđula minđula po sebi
                  A koliko je brz
                  Slike su stare 5-6 meseci i taj motor unutra sto vidis je 2.8 (174 bhp). Nesto sitno je nadrkan kao na primer: jace dizne,usis od 2,9 , komp od 2,9 , KN, menjac je radjen (kombinovan je od G60 i VR-a,duze su mu prva i druga brzina). Taj motor,bez ovih sitnih prepravki u recimo golfu 3 ima do stotke 7.8 sekundi,a u ovoj dvojci sa ovim prepravkama i sa odnosom konjska snaga - kilaza, ja mislim da bi trebala da ima pa bar 6.5 do sto. Nisam merio,ali otprilike cenim da je tako. Trkao sam se sa Corradom VR-om,koji ima 6,9 do sto i dobio sam ga sigurno neke tri duzine auta na 400 metara,pa sad ti otprilike racunaj koliko je to.
                  Verkane odmah da se ti zahavlim na iscrpnom odgovoru a za prformense uvek volim ako su tačni jer ovo od prilike nije realno
                  Sta to spada u to tvoje nije realno?!

Comment

Originally posted by BOOST
                    Sto se tice modifikovanja to ne otkrivam nikom Ja sam se sam mucio oko prikupljanja podataka i delova za to pa cu tako prepustiti i tebi
                    A da nisi ti malo promasio FORUM?
                    Ne razumem?!!!!

Comment

Originally posted by M-power
                      Ne nego te covek samo lepo pita, ovde neke nesto interesuje iz nekih drugih razloga nego sto bi ti mogao da pretpostavis
                      Ej bre ja opet ponavljam! OVAJ AUTO NIJE PRAVLJEN DA BI SE RAZMISLJALO KOLIKO TROSI,OVAJ AUTO JE NAPRAVLJEN RADI PERFORMANSI. MENE TO DECKO NE INTERESUJE!!!!!!! To sto se ljudi pale pa kupuju VR-ove i u njih stavljaju plin to je njihov problem. Ja sam auto napravio da bih bio sto brzi,a ne da razmisljam o takvim glupostima,decko.
                      To je isto kao kad bi ti otisao u neku tuning kucu,trazio,platio da ti naprave auto od 500-600 konja i onda ih pitao: "izvinite,a koliko ce mi auto trositi"? I sta bi ti oni rekli?! Ne bih nista rekli,samo bih se uhvatili za glavu... A posto ti imas komentar na sve,onda mi lepo reci sta ti vozis?!!!

Comment

Originally posted by coco
                        Slusaj me dobro pametnjakovicu,prvi auto koji sam vozio bila je Honda Civic 1.6 V-tec 94' god. i veoma dobro znam kako taj auto ide,a sadasnji auto vidis,tako da te tvoje filmice mozes slobodno da bacis!
                        E sad slusaj pod 2: nije problem rentiracu kamion i otici u najblize selo da napunim kamion PASULJEM,onda cu to transprtovati na tvoju adresu,pa ti kad budes pojeo taj kamion pasulja onda dodji da pricamo o automobilima i koji auto kako ide,jel vazi?!!! PASULJA DECKO,PASULJA...

Comment

Originally posted by cuore sportivo
                          Sto se tice modifikovanja to ne otkrivam nikom Ja sam se sam mucio oko prikupljanja podataka i delova za to pa cu tako prepustiti i tebi

Mislim da taj nacin razmisljanja ne odgovara tvojim perfomansama.

share your folder- opciju imas i ko Bil-a(stipse najvece)a kod tebe ne!
                          I DON'T WANT TO SHARE MY FOLDER!!! Nek se decko malo pomuci. GDE JE BIO OVAJ FORUM KAD SE OVAJ AUTO SKLAPAO??????!!!!!!

Comment

Originally posted by 16v
                            Originally posted by BOOST
                            A da nisi ti malo promasio FORUM?
                            NARAVNO DA JE PROMASIO!!!
                            Alo decko,ja mozda promasio forum,ali ti si promasio zanimaciju!!!

O kojem ti tuningu pricas majke ti!!??? Sve je meni jasno koliko se ti razumem kad kazes da VR, 2.8 ima 190 konja,a 2.9 220. Time si sve dokazao koliko se razumem u Vagena... Pokrij se usima,sedi u tu tvoju kantu od korada i skoci u Savu zajedno sa njim,ali zakljucaj vrata da ne bih slucajno preziveo...

Comment

• Lukas
                              CBC Veteran
                              • 22.10.2004
                              • 180
                              • Slovenija

Verkan fin golfič fine feluge bas mu pašu i nemam đinđula minđula po sebi
                              A koliko je brz
                              Slike su stare 5-6 meseci i taj motor unutra sto vidis je 2.8 (174 bhp). Nesto sitno je nadrkan kao na primer: jace dizne,usis od 2,9 , komp od 2,9 , KN, menjac je radjen (kombinovan je od G60 i VR-a,duze su mu prva i druga brzina). Taj motor,bez ovih sitnih prepravki u recimo golfu 3 ima do stotke 7.8 sekundi,a u ovoj dvojci sa ovim prepravkama i sa odnosom konjska snaga - kilaza, ja mislim da bi trebala da ima pa bar 6.5 do sto. Nisam merio,ali otprilike cenim da je tako. Trkao sam se sa Corradom VR-om,koji ima 6,9 do sto i dobio sam ga sigurno neke tri duzine auta na 400 metara,pa sad ti otprilike racunaj koliko je to.
                              Verkane odmah da se ti zahavlim na iscrpnom odgovoru a za prformense uvek volim ako su tačni jer ovo od prilike nije realno
                              Sta to spada u to tvoje nije realno?!
                              Pa brate vreme na 402m je realno a ne trko sam se sa Corradomkoji ima 6.9s do 100 ne padaju tako lako sekunde
                              Ajde nema veze nek si ti meni ziv i zdrav

Comment

• M-power
                                Moderator
                                • 10.01.2005
                                • 10060
                                • Bg; Banovo Brdo
                                • CorsaC, astra H,

Originally posted by M-power
                                Ne nego te covek samo lepo pita, ovde neke nesto interesuje iz nekih drugih razloga nego sto bi ti mogao da pretpostavis
                                Ej bre ja opet ponavljam! OVAJ AUTO NIJE PRAVLJEN DA BI SE RAZMISLJALO KOLIKO TROSI,OVAJ AUTO JE NAPRAVLJEN RADI PERFORMANSI. MENE TO DECKO NE INTERESUJE!!!!!!! To sto se ljudi pale pa kupuju VR-ove i u njih stavljaju plin to je njihov problem. Ja sam auto napravio da bih bio sto brzi,a ne da razmisljam o takvim glupostima,decko.
                                To je isto kao kad bi ti otisao u neku tuning kucu,trazio,platio da ti naprave auto od 500-600 konja i onda ih pitao: "izvinite,a koliko ce mi auto trositi"? I sta bi ti oni rekli?! Ne bih nista rekli,samo bih se uhvatili za glavu... A posto ti imas komentar na sve,onda mi lepo reci sta ti vozis?!!!
                                Eee stani malo covek. Ni ja ne pitam koliko ce da mi trosi kad radim tuning, nego jer ne govorim srpski ili sta? Neki ljudi koji nose ovaj forum znaju mnogo vise nego sto ces ti ikada znati i pitaju te za potrosnju zbog nekih drugih stvari koje posle mi tumacimo i konsultujemo se a ne zbog finansija i da ocemo tebe da spustimo ako ti auto mnogo trosi.

A ako te interesuje sta sve vozim imas pretstavljanja u automobili clanova i Motorcikli pa malo pogledaj. I da sve su licno moji NA MOJE IME.
                                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                                X