samo koliko trosi azdaja???
VR u dvojci
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne nego te covek samo lepo pita, ovde neke nesto interesuje iz nekih drugih razloga nego sto bi ti mogao da pretpostavis
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by kosta GTizato i postoji ovaj forum da bi se neke informacije razmenjivale izmedju clanova i da bi se nesto naucilo.
Kako za koga, nekome ocigledno sluzi za marketing.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
sri98 >>> Na sta mislis? Budi konkretan da nenagadjamo
VERKAN >> Nisi odgovorio koliko trosi ?
Mene interesuje jer znam koliko bi trebao da trosi a imam svoje razloge sto pitam!!!Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Verkane odmah da se ti zahavlim na iscrpnom odgovoru a za prformense uvek volim ako su tačni jer ovo od prilike nije realnoOriginally posted by VERKANSlike su stare 5-6 meseci i taj motor unutra sto vidis je 2.8 (174 bhp). Nesto sitno je nadrkan kao na primer: jace dizne,usis od 2,9 , komp od 2,9 , KN, menjac je radjen (kombinovan je od G60 i VR-a,duze su mu prva i druga brzina). Taj motor,bez ovih sitnih prepravki u recimo golfu 3 ima do stotke 7.8 sekundi,a u ovoj dvojci sa ovim prepravkama i sa odnosom konjska snaga - kilaza, ja mislim da bi trebala da ima pa bar 6.5 do sto. Nisam merio,ali otprilike cenim da je tako. Trkao sam se sa Corradom VR-om,koji ima 6,9 do sto i dobio sam ga sigurno neke tri duzine auta na 400 metara,pa sad ti otprilike racunaj koliko je to.Originally posted by LukasVerkan fin golfič fine feluge bas mu pašu
i nemam đinđula minđula po sebi
A koliko je brz
Comment
-
-
Originally posted by VERKANSto se tice modifikovanja to ne otkrivam nikom
Ja sam se sam mucio oko prikupljanja podataka i delova za to pa cu tako prepustiti i tebi 
Mislim da taj nacin razmisljanja ne odgovara tvojim perfomansama.
share your folder- opciju imas i ko Bil-a(stipse najvece)a kod tebe ne!
Comment
-
-
coco he,he, ne vazi se ajde ponovo, golf je krenuo ranijeOriginally posted by coco
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
A da nisi ti malo promasio FORUM?Originally posted by VERKANSto se tice modifikovanja to ne otkrivam nikom
Ja sam se sam mucio oko prikupljanja podataka i delova za to pa cu tako prepustiti i tebi 
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
NARAVNO DA JE PROMASIO!!!Originally posted by BOOSTA da nisi ti malo promasio FORUM?Originally posted by VERKANSto se tice modifikovanja to ne otkrivam nikom

I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-

Comment