VR u dvojci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 156V6
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 415
    • BEOGRAD

Originally posted by VERKAN
    Vagena... Pokrij se usima,sedi u tu tvoju kantu od korada i skoci u Savu zajedno sa njim,ali zakljucaj vrata da ne bih slucajno preziveo...
    Ne bih da ti kvarim fight ali kaze se da ne "BI" slucajno preziveo, a ne "BIH" osim ako nisi mislio da i ti sednes sa njim zakljucas vrata i utopis se

znas ono

1.ja bih
    2.ti bi
    3.on bi
    4.mi bismo
    5.vi biste
    6.oni bi

Imas pozdrav od mene za Lanciu HF sto bi je odrao cudo ti je taj VR

Comment

Originally posted by 206
      Podseca me na jednog slicnog "majstora" sa drugog foruma...
      E "majstore" ajde idi pitaj tatu da li hoce da ti da BMW-a da se provozas malo u pravom autu.

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

A sto da ne pita!
        I Verkic odakle si koje god.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Originally posted by 156V6
          Vagena... Pokrij se usima,sedi u tu tvoju kantu od korada i skoci u Savu zajedno sa njim,ali zakljucaj vrata da ne bih slucajno preziveo...
          Ne bih da ti kvarim fight ali kaze se da ne "BI" slucajno preziveo, a ne "BIH" osim ako nisi mislio da i ti sednes sa njim zakljucas vrata i utopis se

znas ono

1.ja bih
          2.ti bi
          3.on bi
          4.mi bismo
          5.vi biste
          6.oni bi

Imas pozdrav od mene za Lanciu HF sto bi je odrao cudo ti je taj VR
          A ne ni slucajno,to mesto prepustam tebi. Posto i ti puno pametujes i verovatno si jos pametniji od tvog kolege sa Corradom sedite lepo u Corrada pa se utopite zajedno!

Comment

Originally posted by M-power
            A sto da ne pita!
            I Verkic odakle si koje god.
            Odakle sam?!!! Pise tamo sve.

Comment

[quote=M-power]
              Originally posted by "M-power":q0rny4ex
              Ne nego te covek samo lepo pita, ovde neke nesto interesuje iz nekih drugih razloga nego sto bi ti mogao da pretpostavis
              Ej bre ja opet ponavljam! OVAJ AUTO NIJE PRAVLJEN DA BI SE RAZMISLJALO KOLIKO TROSI,OVAJ AUTO JE NAPRAVLJEN RADI PERFORMANSI. MENE TO DECKO NE INTERESUJE!!!!!!! To sto se ljudi pale pa kupuju VR-ove i u njih stavljaju plin to je njihov problem. Ja sam auto napravio da bih bio sto brzi,a ne da razmisljam o takvim glupostima,decko.
              To je isto kao kad bi ti otisao u neku tuning kucu,trazio,platio da ti naprave auto od 500-600 konja i onda ih pitao: "izvinite,a koliko ce mi auto trositi"? I sta bi ti oni rekli?! Ne bih nista rekli,samo bih se uhvatili za glavu... A posto ti imas komentar na sve,onda mi lepo reci sta ti vozis?!!!
              Eee stani malo covek. Ni ja ne pitam koliko ce da mi trosi kad radim tuning, nego jer ne govorim srpski ili sta? Neki ljudi koji nose ovaj forum znaju mnogo vise nego sto ces ti ikada znati i pitaju te za potrosnju zbog nekih drugih stvari koje posle mi tumacimo i konsultujemo se a ne zbog finansija i da ocemo tebe da spustimo ako ti auto mnogo trosi.

A ako te interesuje sta sve vozim imas pretstavljanja u automobili clanova i Motorcikli pa malo pogledaj. I da sve su licno moji NA MOJE IME. [/quote:q0rny4ex]
              Svaka tebi cast,druze... A sto se tice potrosnje NE ZNAM nisam merio,niti cu.

Comment

Originally posted by Lukas
                Verkan fin golfič fine feluge bas mu pašu i nemam đinđula minđula po sebi
                A koliko je brz
                Slike su stare 5-6 meseci i taj motor unutra sto vidis je 2.8 (174 bhp). Nesto sitno je nadrkan kao na primer: jace dizne,usis od 2,9 , komp od 2,9 , KN, menjac je radjen (kombinovan je od G60 i VR-a,duze su mu prva i druga brzina). Taj motor,bez ovih sitnih prepravki u recimo golfu 3 ima do stotke 7.8 sekundi,a u ovoj dvojci sa ovim prepravkama i sa odnosom konjska snaga - kilaza, ja mislim da bi trebala da ima pa bar 6.5 do sto. Nisam merio,ali otprilike cenim da je tako. Trkao sam se sa Corradom VR-om,koji ima 6,9 do sto i dobio sam ga sigurno neke tri duzine auta na 400 metara,pa sad ti otprilike racunaj koliko je to.
                Alo druze trkao sam se na ulici,a ne na DRAG stazi na Floridi. Kazem ti ono sto je bilo i veruj mi da nemam potrebu da lazem.

Verkane odmah da se ti zahavlim na iscrpnom odgovoru a za prformense uvek volim ako su tačni jer ovo od prilike nije realno
                Sta to spada u to tvoje nije realno?!
                Pa brate vreme na 402m je realno a ne trko sam se sa Corradomkoji ima 6.9s do 100 ne padaju tako lako sekunde
                Ajde nema veze nek si ti meni ziv i zdrav

Comment

• dintel011
                  CBC Senator XXL
                  • 12.03.2005
                  • 348
                  • Beograd, Vidikovac

Sta se koji kur.. prozivate i svadjate, primate se ko mala deca?
                  Ovaj forum treba da sluzi da razmenjujemo iskustva i da se potpomazemo.

Comment

Originally posted by dintel011
                    Sa kim ovde majke ti da se razmeni iskustvo i o cemu,80% ljudi na ovom forumu se pali na neonke ispod kola,fandjo spojlere i svetlece prskalice na haubi. I sad sa tim ljudima ti da razmenjujes iskustva,smesno. Ne u stvari nije smesno,nego je zalosno.

Comment

• BOOST
                      Founder - Admin od Začetka
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Izvini a sta si ti to dosad izmislio pa si tako prepotentan.

Drzi se osnovnih kulturnih nacelja!!!! I ne tih ofucanih!!!!
                      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                      move your mind

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Sta je Verkic posvadjao si se s celim svetom ili nemas koga i sta da *ebes pa si mislio da ce ti ovde dozvoliti.
                        Dal si svestan da ne zelimo da te izbacimo a da to mozemo da ucinimo jednim pritiskom na tastaturi.
                        Ali posto volim takve i posto si zeljan rasprave ajde malo da se upustimo u nju.
                        Na temi koliko ste se najbrze vozili, napisao si da si se vozio u krmaci sa M5 motorom. Ajde mi molim te reci u kojem i cijoj si se to ti kocki vozio sa M5 motorom.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Darko_NS
                          CBC Senator XXL
                          • 02.12.2004
                          • 557
                          • Srpska Atina

Sa kim ovde majke ti da se razmeni iskustvo i o cemu,80% ljudi na ovom forumu se pali na neonke ispod kola,fandjo spojlere i svetlece prskalice na haubi.
                          ti si druze mnogo pogresio ako to zaista mislis, ja sam uvek smatrao
                          da smo mi bili uvek protiv toga

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Originally posted by dintel011
                            Sa kim ovde majke ti da se razmeni iskustvo i o cemu,80% ljudi na ovom forumu se pali na neonke ispod kola,fandjo spojlere i svetlece prskalice na haubi. I sad sa tim ljudima ti da razmenjujes iskustva,smesno. Ne u stvari nije smesno,nego je zalosno.
                            Ovo je definitivno onaj kreten VRdjosh!
                            Ajde ga lepo izbacite pa nek dodje u Batajnicu na drag da vide ljudi kako ide taj njegov auto,to je najpostenije.

Comment

• srle1
                              CBC Senator XXL
                              • 08.02.2005
                              • 320
                              • Beograd

Nemojte tako ljudi - dečku treba pomoć Pročitao je 3 posta na forumu i počeo momentalno da pametuje i da se svađa ...
                              Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• kilson
                                Moderator
                                • 09.10.2004
                                • 3216
                                • NoviBGD
                                • AR 75 GT

Originally posted by srle1
                                Nemojte tako ljudi - dečku treba pomoć...
                                Ko kazhe da mu ne pomazhemo?! Evo, npr; nauchio je da zakachi slike!?

Mozhda ga nauchimo i civilizovanoj komunikaciji (kakva prilichi ovom 4umu)?!
                                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                                X