Evo jedna lepa slicica sa puta iz HR ehhh kako su tamo dobri putevi...
Nije se islo preko 210km/h,ali hoce sledeci put sad na leto sa ukljucenim GPS-om kada je budem testirao,zanima me da li ima ikavog odstipanja brzinomera sa obzirom da su mi tockovi veci od fabrickih i da li cu da naguram 230km/h he,heee
btw video sam i mercedesa na parkingu,al mi rece jedan covek,da kada me je udario ovaj ludak usao u firmu u kojoj ovaj radi(ispred parkinga)da pita ciji je auto,tako da cu pare da mu uzmem
Ma nije viljuska donju sam menjao,a gornja je isto skoro nova
Gledao sam neke ranije postove pa mi se cini da je kugla na gornjoj viljusci...videcu jos
Danas idem kod mastora pa cu videti,sta je tacno.
Nesto me zaebava auto,gas prima sa zakasnjenjem,cak mi se par puta ugasio juce!
Uvece ga ponovo probam,cas radi normalno,pa onda opet se ulenji!Ne znam sta mu je!!!Da nije protokomer,ili treba brizgaljke da cistim...POJMA NEMAM!
A preksinoc je radio SAVRSENO!!!
Ne mogu se setim sad koju sam viljusku menjao,da li desnu ili levu(a mislim da sam bas tu desnu!)do duse samo donju.
Ako je kugla onda je na gornjoj viljusci,pa i da je zamenim nije veliki trosak mislim da je 50EUR(donju sam platio 130EUR!!!)
I onaj glupi air bag mi se opet upalio a bio sam ga sredio bre 20dana!!!Prokleti konektori ispod suvozacevog sedista!!!
hah....meni je nesto zabudalilo...ne radi mi zadnji lijevi zmigavac nego umjeto njega zmiga stop svijetlo...a kad stisnem kocnicu pali se na kontrol tabli lampica koja oznacava da je neka sijalica crkla...zmigavac zmiga brze nego sto treba (kao kad neka od sijalica ne radi...)..
Sta je sad pa ovo ?
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Evo stigoh od majstora...
Prikačio na komp i izlašla je greška na lambda sondi,ali samo povremeno.Zatim je resetovao rad motora sve parametre,paljenje,step motor...i zatim je sve pokazalo OK.Sređen je i airbag,pokazao je grešku na oba sedišta...
Motor sada radi mirno,ali ja i dalje osećam razliku.Kada pritsnem gas on ima jedno pola sekunde zadrške i onda se odazove
Majstor mi kaže da ako me opet bude zebavao da dođem pa da vidi šta je od dve moguće stvari STEP MOTOR ili PROTOKOMER.E divota ako je ovo prvo onda 12000din moram da dam,jer kaže da imaju samo u Delti(a on tamo radi pa zna)!
Što se tiče škripuckanja kaže da su gumice balans štangle sigurno.
Eto tako blago meni,idem sledeće nedelje kod limara,da sredim branik i jos par sitnica,pa kad to sredim onda ću da se bakćem šta je od ova dve prokletinje!A do tada ima da ispizdim!
Stefane
Masu ti gubi negde,to možeš kod svakog boljeg elektičara da središ.
Comment