Papučice mi se svidaju ako nema u AP-Sportu onda pogledaj u www.centarboban.com oni prodaju sparko ja ću još da sačekam dok se ne oporavi džep od ugradnje gasa.Sijalice nisam ni ja dobio kupio sam narandžaste ima to gde hoćeš ja kupio u opelovoj radnji 5w na ubadanje.
156 2.0TS powered by Strauli motorsport
Collapse
X
-
Ma znam da ima tih žutih sijalica gde oćeš,nisu mi one problem,i ove plave isto.Našao sam i ove H6 nekako.
Kažem ti sada sam u potrazi za tim malim LED što idu u kabinu,ima ih Vlada Trion ali su 10e KOMAD!A trebaju mi 4...
Od ponedeljka do petka sam pešak
Ide Alfa konačno kod limara da se srede nesavršenosti...samo da je odradi kako valja...
Comment
-
-
Imas u AP Sportu, ali trenutno imaju samo narandzaste. Na bubanj potoku isto ima i manje vise su istog kvaliteta.
Sto se tice papucica ako nadjes te javi mi, i ja bih uzimao, ali u AP sportu vise nema toga (Proveravao sam bas za taj model) a mislim da vise nece ni biti. Jedino kod bobana da se pogleda..
Comment
-
-
Uslikaću ti,ti ove žute stare što sam skinuo,nije problem i poslati na PM
Papučice sigurno imaju u Bobanu,ili ako nemaju trenutno mogu onda da se naruče jer ipak su oni zvanični uvoznici za Sparco.
Ne reče mi jel znaš gde ima ovih LED za unutra?
Comment
-
-
Igore ne pratiš situaciju...
Odustao sam od led,i zbog toga što moraju otporici da se menjaju za njih a i što su bolje halogene 5 puta,one H6,one nisu ni malo žute i još bolje bih ti legle.Uzeću ti onda kada budem išao do tog Lakija što ima servis u Žarkovu što ih ima...
Me ebem ti sajtne...ubedio sam sebe da mi je ovako lepša...daću sada 120e za muziku =]
Comment
-
-
Pa i meni je to grlo buđavo metalno...u onome plastičnom umetku,jel da?
Serijski u njega idu ove H6.Meni je radila jedna do pre 6 meseci,stvarno mnogo dobro deluje noću =]
A ne jooook!sajtne ću da stavim poslednje!
Pre će i Remus da uleti... tj. na proleće kada mi vrisne ovaj lončić
Comment
-
-
Originally posted by Damjan156Uslikaću ti,ti ove žute stare što sam skinuo,nije problem i poslati na PM
Papučice sigurno imaju u Bobanu,ili ako nemaju trenutno mogu onda da se naruče jer ipak su oni zvanični uvoznici za Sparco.
Ne reče mi jel znaš gde ima ovih LED za unutra?
I na sta tacno mislis za unutra? (Nemoj molim te neki kic da pravis!)
Comment
-
-
Originally posted by Damjan156Pre će i Remus da uleti... tj. na proleće kada mi vrisne ovaj lončić
Od firmiranih: Supersprint, Ragazzon, CSC ili nishta!
Comment
-
-
Ja sam misljenja da su ti vestacki lonci firmirani uglavnom za automobile koji nemaju nikakv zvuk (svabe itd) ali alfa ima sama po sebi jako lepo zvuk i mislim da bi remis ili slican puff samo pogorsao situaciju
no ukusi su razliciti
Comment
-
Comment