Malo ima vise u Beogradu naturpijanih 1.3 Yugica od preko 100ks... sada se svi bave nekim transplatacijama 1.5 i 1.6 motora... U "moje vreme" bilo ih je mnogo vise i u gradskim uslovima, na kratkim relacijama i po Kosutnjaku sredjivali su serijske Kadett-e GSi.
Opel Astra GSi 2.0 150hp
Collapse
X
-
Nisu, nisu nesto ni smeli...... protiv Hondi tesko ide bilo ko od semafora do semafora i po gradu uopste...
...
Ali, da budem objektivan - na Kosutnjaku bi bilo povuci-potegni sa Yugicem od preko 100ks. Imao sam i friziranog Yuga i jaku Hondu, pa znam iz prve ruke...Honda za razliku od mnogih drugih ima kratak i precizan menjac koji trpi maltretiranje i vrti se k`o luda, pa tu nema prednosti "naturpijanog" Yuga, ali dobro slozen donji postroj kod Yugica moze da cini cuda po kratkim krivinama.
Comment
-
-
Ala izgruvaste temu,znaci ne verujem??
Astra ti je super,te felne bi mogle da se promene i to je to!
Sto se tice Yugo vs Astra mislim da je kani to lepo opisao,a definitivno primecujem ko je visio po drag-ovima tacno zna po reperu koji auto kako ide
Opeli su drali sve sto su stigli,po nekad sam ostajao totalno zbunjen!
Comment
-
-
Pazi,kanarinac,i ja se u potpunosti slazem sa tobom,sto se tice tih 1.1 1.3 i 1.5 motora,jer su svi uglavnom 8v.Ali kad uzmes motor 1.6 16V iz fiat brava nafriziras ga,i stavis u lagan auto,on mora da ide kao zver.Pa svi ste videli kako lakijev cajger puni(a nelaze!!) do 160 k'o iz picke.U gumetininom yugu ovaj motor nije tako dobro isao zbog menjaca,ali je opet leteo i isao preko 2 glave.
Inace hagore sta bi sa onim belim migavcima sto treba da stavis?Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Koje bajke... koliko preuvelicavanja i ne poznavanja "materije".
LM, lepa je astra, samo mani propelerke i ove alu patosnice.Svidja mi se boja, razmisljao sam o slicnoj za moj auto.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
migavce sam kupio, ostalo je samo da ih namontiram(to cu da vidim sutra kad uzmem auto od majstora, inace par je 1104 dinara)
Akiman, hwala, a necu nista da menjam na auto, jer bi auto da menjam, i ne isplati mi se da ulazemBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
Pa ono,cenim ljude koji ulazu puno truda u svoj "projekat" ali gde je trud tu je i velika para.Ne moze svako da se ebe a da mu neudje.To ti je uglavnom kod nas u srbiji,za sto manje para oce sto bolje,ali to neide jedno sa drugim.Zato se te bajke i pojavljuju.Ali ako neko ulozi mnogo i para i truda onda je on ****** jer je ulagao u nesto sta se drugome nesvidja.Tako da okreni obrni uvek dobijes nogu u **** a nisi je ni trazio!!!
Hagore ubacuj slike kad namestis migavce da ih i vidimoOpel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Eh stevo da je tako lako nabiti 2 glave u yugu ili zastavi.Pazi sve je to lepo.
I opet sad pitanje kako zna da je cajger tachan?Pa ja sa corradom ne punim 160 ko iz p...e,a ne laki sa zastavom.Ok ima konja, lepo to ide i sve al brate mili sad priche chupa asfalt i sl sa 100-120 konja ne mozhe.
ZNachi ima yugica vrlo ozbiljnih koji shto kazhe starac po koshutnjaku deru.Ne deru zbog motora samo nego i zato shto se uglavnom na yugicima radi i oko trapa.A vecina recimo drugih kola ima jak motor, a trap nikakav i onda im krivine nisu jacha strana.
Ja sam konkretno prichao o potezanju na pravcu.
Eto bio je chak i yugo sa 2.o motorom 16v i ishao je ja mislim 14.5 ili tako neshto.
Mislim da bi neki mod mogao da intervenishe i da podeli temu.Alah je usrah
Comment
-
-
Slozicu se sa tobom u svemu.Nisam ja bas rekao da je on zverina sa 120-130ks ali sam rekao da bi se kidao sa ovom astrom.Opet ponavljam da nisam rekao da bi je dobio,vec da bi joj lepo parirao.A sto se cajgera tice to je provereno da nelaze.Kod pijace u jerkovicu imas onaj brzinomer koji pokazuje koliko ides,a i buraz sa suzom i laki idu jedan pored drugog i isto im pokazuje.A i nevidim razlog sto nebi pokazivao drugacije jer on nije diran,niti su naknadno lepljene neke nalepnice na njega kao sto ljudi rade.
Edita ti barem mozes da mu trazis da te provoza malo,pa i da se sam uveris kako puni
Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Pazi onaj lakijev snimak sto puno od 0 do 160 ti je snimljen u kumodraskoj ulici(to ti je iznad ulice B.J.) A kod pijace je buraz najvise vozio oko 140 i pratio lakija(dok je on jos vozio una) koji je isao 150A da zastavim cajger fabricki laze u to nesumljam,ali znam da lakijev pokazuje isto onoliko koliko pise na onom brzinomeru kod pijace(onaj saobracajni digitalni "znak"). Ako njegov laze,onda laze i kod moje suze i vectre
Ajde da malo udjemo u temu...Hagore koliko si ti najvise terao svoju astricu?Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
Comment