Verovao ili ne, u mom kompu nemam ni jedan video, ali zato imam kod drugara(pa cim on nadje nakacicu sve na you tube, doduse sve klipovi neka zebancija, nigde nema da ga nesto gazim), a sto se tice kilaze mislim da je 1200kg
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Prilicno je lepo ocuvana makinica samo moram da prigovorim za migavce ,stavi bele i ima da dobijes skroz drugi auto
Cacnes malcice komp i imas bas onako kulturiska brz auto.
Da li bi tvoja astrica bila brza od mog keca ili ne o tome je sad vrlo glupo pricati nego kad se mi vidimo opletemo po patosu pa kom opanci kom obojci,popijemo posle pice i razlaz
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
laki, pa mozemo nekako da se dogovorimo, to bar nije problem
a veruj mi lakse mnogo skupim pare nego sto se organizujem da nesto uradim(ceo dan spavam, celu noc visim na zurkama), ali videcu sada za ovaj vikend da nakacim to.
Type_R felne sigurno ne menjam, jer kao sto sam vec 10-ak puta rekao, hocu auto da menjam i ne isplati mi se da ulazem
Evo ovako, danas kad sam hteo da stavim migavce odem do garaze, kad tamo pao dzak sa briketom na njih i migavci pukli...veselje, ja odem do grada i obidjem 2 prodavnice, migavaca nema(stizu za nedelju dana), e onda ja lepo uzmem 2 sijalice za poziciju i to namontiram i cisto uz tuki da vidim kako izgleda sam stavio i ovu neonku(rozu, jbg takvu samo ima drugar kod njega, pa ajde da probamo) koju cu u ponedeljak da zamenim plavom. Evo nekoliko slicica kako to izgleda(inace ovu sliku sa neonkom cu ponovo da uslikam(mnogo je mutna ispala)
Comment