Daewoo Nubira 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • qutlacha
    CBC Početnik
    • 02.04.2008
    • 1
    • Beograd

Vozim nubiru 5 godina i presao sam 44000 km.
    Sto se potrosnje tice, od kad sam je "isterao" iz salona, pa do danasnjeg dana, nije trosila manje od 12l po gradu i 9l na otvorenom.
    U pitanju je Nubira II 1.6 SX SW.
    Auto guta k'o azdaja, ali i pored toga i jos nekih sitnih zamerki, auto je fenomenalan.

P.S.
    Izvinite sto upadam ovako na forum i u temu, ali da sam znao ranije da postoji, dosao bih jos pre par godina.
    Pozdrav svima.

Comment

• DejanV
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2005
      • 682
      • Beograd

Pa to je vise nego moja CDX sa 2 litra i 133 KS. Uzas!
      Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• vladimir
        CBC Član
        • 21.11.2007
        • 74
        • Kovačica

Juče sam konačno promenio šoferku. 12450din. Danas ću da zamenim onu maglenku (3000din) i pravac osiguranje. Osiguraću stakla da me ne boli glava. Menjao sam i ventil ler gasa. Sve drugo je u najboljem redu. Da kucnem u drvo. Sledeće nedelje poliram auto.
        Ej haj baš nas briga, vozamo se na taljiga.

Comment

• vladimir
          CBC Član
          • 21.11.2007
          • 74
          • Kovačica

Ta koju si kupio, da li je kao i orginalna sencena, sa onom tamnijom senkom pri vrhu prozora?
          Jeste osenčena skroz okolo. Ima i oko retrovizora osenčeno a čak piše i Daewoo na njoj. I ovi u glas servisu su se čudili.

Inače, kilometraža je prestala da radi pa sam zamenio samo pinjon za kilometraži i šljaka dalje. 10€ polovan. Sam sam menjao.

Comment

• vladimir
            CBC Član
            • 21.11.2007
            • 74
            • Kovačica

Osiguranje stakla (samo prednjeg) i svih farova. 4200din Uopšte nije naivna suma. mislio sam da će biti oko 1500din.

Comment

• zli_wuk
              CBC Član
              • 16.12.2008
              • 11
              • Krusevac

Evo ovako da ti kazem pre svega kupio si extra auto ali to si i sam vec primetio Moj brat ima karavan isto 1.6 i ima i plin i mogu ti reci da je stvarno dobar auto bez zezanja! U fullu je samo kozu nema jako udobna (makar meni) ishli smo i do Beograda to ti je oko 400km u oba pravca i super se ponasha, potroshnja je ista kao i tebi oko 12L plina u gradu na otvorenom manje. Zaista izdrzljiv ja nisam mogao da verujem! Inache moj brat je auto mehanichar i radi u Dunav centru tako da ako ti neshto bude problem oko mehanike kazi shta te muchi ja cu pitati njega. Zelim ti puno predjenih km-a

Comment

Working...
              X