Vozim nubiru 5 godina i presao sam 44000 km.
Sto se potrosnje tice, od kad sam je "isterao" iz salona, pa do danasnjeg dana, nije trosila manje od 12l po gradu i 9l na otvorenom.
U pitanju je Nubira II 1.6 SX SW.
Auto guta k'o azdaja, ali i pored toga i jos nekih sitnih zamerki, auto je fenomenalan.
P.S.
Izvinite sto upadam ovako na forum i u temu, ali da sam znao ranije da postoji, dosao bih jos pre par godina.
Pozdrav svima.
Sto se potrosnje tice, od kad sam je "isterao" iz salona, pa do danasnjeg dana, nije trosila manje od 12l po gradu i 9l na otvorenom.
U pitanju je Nubira II 1.6 SX SW.
Auto guta k'o azdaja, ali i pored toga i jos nekih sitnih zamerki, auto je fenomenalan.
P.S.
Izvinite sto upadam ovako na forum i u temu, ali da sam znao ranije da postoji, dosao bih jos pre par godina.
Pozdrav svima.
Danas ću da zamenim onu maglenku (3000din) i pravac osiguranje. Osiguraću stakla da me ne boli glava. Menjao sam i ventil ler gasa. Sve drugo je u najboljem redu. Da kucnem u drvo. Sledeće nedelje poliram auto.
Moj brat ima karavan isto 1.6 i ima i plin i mogu ti reci da je stvarno dobar auto bez zezanja! U fullu je samo kozu nema jako udobna (makar meni) ishli smo i do Beograda to ti je oko 400km u oba pravca i super se ponasha, potroshnja je ista kao i tebi oko 12L plina u gradu na otvorenom manje. Zaista izdrzljiv ja nisam mogao da verujem! Inache moj brat je auto mehanichar i radi u Dunav centru tako da ako ti neshto bude problem oko mehanike kazi shta te muchi ja cu pitati njega. Zelim ti puno predjenih km-a
Comment