Sta reci za jednu takvu masinu...?
Necu puno da hvalim zato sto i ja posedujem jedan primerak ali MK-1 iz -78g
Nastavi tako,bar imam na koga da se ugledam.
A sto se tice auto otpada za Scirocco,slaba vajda.
Ako nesto saznas mene bi takodje interesovalo.
Znas kako...sto se tice delova nemam apsolutno nikakvih problema...barem sto se tice mehanike...a sto se tice limarije...da kucnem u drvo...jos nisam imao nikakvo kuckanje...tako da mi otpad nije ni potreban...
Inace moj Scirocco i nije toliko star...92 godiste je...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Jel to tamo u onoj banji kod Apatina, Junakovic ili tako nekako?
Kruzi prica da babe pricaju, ''ovo je najbolja banja u Srbiji, i hilikopter su obezbedili ako nam se ne daj boze nesto desi da nas brzo prebace na VMC''
Zaboravio sam razlog zasto je vojni hilikopter tu ostao, ali dal je bila neka vezda ili tako nesto, a valjda nije u funkciji.
Jeste to je kod Apatina, zove se banja Junakovic...a price o helihopteru neam pojma.. ...znam samo da je u stanju raspadanja...samo sam cekao trenutak kada ce rep da padne na krov od scirocca... ....ali slike su ok...imam ih jos...
Kani brate moj..ti kada nesto ne bi odvalio... ...
Evo jos neka slicica...
Ljudi pomagajte... ...imam ovaj Remus...pa se malo kolebam sta da radim...da li da ga stavljam na Scirocca...ili da ga prodam... Za one koji ne znaju na mom autu radio sam auspuh kod Bate u NS-u i super je...pa ne znam da li da ga menjam za Remus ili ne...evo slike tog Remusa...
Hehe...Engleski i ja... ...tako sam video na netu pa sam samo prepisao...ko zna...mozda sam i ja pogresno prepisao... ...
Hvala u svakom slucaju... ...evo ispravljeno...
Comment