Samo ti napravi granu sto priblizniju originalu i ne obaziri se mnogo na druge . Ni te fabricke ne daju uvek toliko konja koliko pisu, a lako moze da se desi da dobijes slicno konja kao sa tvojom.
OPEL Kadett E GSI 16vT
Collapse
X
-
[quote=@urelius]Originally posted by "starac vujadin":hks3ie0bE bas cu ga sam napraviti jer imam i alata i pomocnika za to a i reci cu vam koliko me kostalo...zbog toga valjda radis te stvari na svom autu
[quote:hks3ie0b]Ipak cu da pokusam to je ipak samo skup sastavljenih cevi koje se spajaju negde dole ispod motora i naravno da ide raspored izduva 1-4 i 2-3....
Ajd` srecno[/quote:hks3ie0b]
Ajd mi objasni onda o cemu se tu radi posto ti znash kazi mi sta da uradim posto cu ja jedini da pokusam to sam da napravim i normalno pravim ga za sebe i normalno da me je briga za cenu ...[/quote:hks3ie0b]
Nisi bas shvatio sta sam hteo reci, a i sam sebe demantujes s tim sto si rekao. Niko nije ni rekao da ne pravis - pravi brate, sve je ok. Ako napravis lose, napravices ponovo, ako napravis dobro - sve ok.
Comment
-
-
@SALE
On ako ima SEH motor u original verziji nakon svog tog drkanja oko grane mozda dobije 1,23 konjske snage
Zbog oblika grane na SEH motoru lexmaul nikad nije ni predvideo usisnu granu za taj motor iz prostog razloga sto je fabricka vec prilicno dobra!
@urelius
Ne da moras da je razbusujes ili siris vec je indenticna kao i fabricka.
Ja sam realno zadovoljan sa lexom,ipak je to atmosferac motor.Za male pare nema nekih dobitaka,ako hoces dobitak bez nitra,turba i ostalih vestackih pomagala onda to i kosta!
Bilo kako bilo kad decko napravi granu ja zelim da cujem njegov komentar i njegovu reakcijuVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
zao mi je momci ali postojeca izduvna grana nije od metala na koji bi mogle cevi da se zavare vec je od nekog drugog, pojma nemam kako se zove, metala...
I ja sad nemogu da nabavim od cistog obicnog metala izduv na koji bi posle mogao da dogradim ceviako bi neko mogao da mi kaze gde da nabavim to bi bilo dobro ...
Opel kadet GSI 8v 95kW 20SEH
Dobra vila mi je ispunila dve zelje... treci put nisam mogo
Comment
-
-
Originally posted by Laki GSiKad drugi prave sve je lako ali kad ti sam trebas to napraviti e onda je povuci-potegni.
sve moze da se napravi to znam ali nekad je jeftinije kupiti nego se sam akati i nervirati
Original lexmaul ti je oko 350,kupis samo dihtung izduvne grane i vozis se bez glavoboljeVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Danas ,lose vesti
Mislim za mene nije nista novo ali za neke optimiste jeste.
DynoJet je pokazao danas snagu na tocku 135ks-a sto je oko 155 na radilici i 200nm uz prisustvo ogroooomne kolicine ulja na auspuhu ustanovio sam ono sto sam i ocekivao-motor pred kraj
Sledeci rezultati nakon generalne i ocekujem oko 150 na tocku,ovo sad je sa moje strane bilo skroz ocekivano da ne kazem da sam se kladio da nece preci 130.
Vozim se jos dva-tri meseca pa na remontVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment