Ma to bata,seka i te domaca radinst fore otpadaju
Idemo na ozbiljnije varijante ukoliko nisu nesto preterano skupe. Mislis da je mas company zaduzen za nase podrucje? Aj u ponedeljak cu ih zvati pa da vidim. Koja jos marka ima lepu reputaciju? Jel remus i dalje konkurentan ili je izvikan?
Moracu i Akrapovica iscimati mailom da vidim sta on ima da ponudi,u njega najvise nade ulazem.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
laki druze ni sa supersprintom ni sa remusom neces pogresiti (mada bi moj izbor bio supersprint), ali ipak cena za takvo zadovoljstvo je ipak malo prevelika (ne verujem da je komplet ispod 800-900eur, ili bar priblizno toliko)
jel bi menjao kompletan izduv, od grane pa do kraja?
imas prilicno kvalitetne varijante manje poznatih proizvodjaca, po nesto povoljnijoj ceni
u nemackoj su ti to supersport, napexx, fox sportauspuff, master of sound... a npr. u engleskoj su ti prilicno kvalitetni mongoose, scorpion, sportex, ashley competition...
kao sto i sam znas nemci i englezi prednjace kad su delovi za opel/vauxhall u pitanju
naravno ima i drugih ali ovi su OK kvaliteta i relativno OK cene, a ima ih u varijantama za tvoj auto
jedino sto ih kod nas malo teze mozes uzeti, ali moze i to da se sredi, tj. mogu se naruciti
@v-tec
Zavisi,ako mi budu racunali 1m cevi 100eur. onda cu samo lonce uzeti
@zux
Ma i ja bi supersprint ali koliko vidim kod njih na sajtu tesko da bilo sta za kadeta imaju
Te porudzbine kod mene ne dolaze u obzir,imam losa iskustva sa tim i ne treba mi opet da razmisljam sta ce i kako da ispadne,u krajnjoj liniji baci te pogled na Akrapovicev sajt http://www.akrapovic.com/ rade mnogo ozbiljno i koliko vidim porsche kup vozi njegove izduve pa tako da ukoliko ne nadjem nesto sto ce mi se svideti ovde u Srbiji,sednem lepo u auto i pravac Slovenija,porucim ga telefonom i tamo kad dodjem odma ga namontiram
@starac
Pa ne znam to sebring...
Jel toga ima kod nas i gde?
Mislim cuo sam za tu fabriku ali nesto mi ne ulivaju poverenje,mozda gresim ali eto ne znam nisam se nikad zanimao oko njih pa zato pitam sad
potpuno sam zaboravio na sebring
laki sebring ti je sam vrh sto se kvaliteta tice (nista slabiji od supersprinta), ali i cene
ako si vec raspolozen za varijantu da ides u sl. ili slicno, imas u hrvatskoj Soleta, par drugara je radilo kod njega i svi su odusevljeni, kazu da je covek doktor za usisne i izduvne sisteme, tako da i to moze da ti bude OK solucija (ali i kod njega je cena paprena neretko cak i visa nego kod supersprinta, remusa..., jer lik radi po tvojim zeljama, biras zvuk, male korekcije momenta na manjim /vecim obrtajima i sl.)
evo pa mozes i tu da se raspitas
mada i narucivanje preko neta moze da se odradi OK, na mojoj veci u poslednje 3 godine svaki deo (sem onih za redovan servis) je dosao putem kupovine preko neta
@zux
Cekaj mislis da ovaj moze ici kvalitetom i performansama sa supersprintom!?
U principu za slicne poslove mogu i sa Ljubecom da uradim ali ako je nesto profi...
Lakse mi u HR nego u SLO,ne treba viza
@V-tec
Pa za porschea mi i treba
Comment