Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

@mrki hvala na cestitkama i naravno da ne dozvoljavam sitnicama da mi kvare srecu!

@mishio Covek od koga sam ga kupio je elektricar, cale mu limar, a preko puta njih mehanicari. Tako da mi je on garantovao kvalitet, u koji i sad verujem, pogotovu sto je trazio da auto nastavim kod njega da odrzavam. A sto se tice opisivanja problema rekao sam da se stalno cuje i u leru i u mestu i u kretanju. Znaci ne vezano za namotavanje volana, krivine i sl. Kako se upali motor tako i krene taj zvuk da se cuje! Inace on je sve menjao kad je kupio kola pre 26 k km. Pk kais, zupcasti, spanere, kvacilo je odlicno kao i trap, i naravno menjao je ulje i filtere nekoliko puta. Mozda je neki lager u tom servo motoru, to ne verujem da bi me izaslo vise od 50tak eura?! Ali, ajde da ne nagadjamo bzvz, ako niko nije imao slican problem, videcu lepo sutra sta je i kako je.

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

e pa super onda znas da je odrzavam da valja !

a za taj zvuk nemam pojma, jako moguce, ali dal se radi remont i gde tu ti nikako ne mogu pomoci

samo se opusti bice to opusteno samo, sutra idi da ti vidi, kad si vec uzeo od proverenog coveka

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

brate auto je bomba!
        ne brini za taj zvuk verovatno nije nishta bitno
        srecno i da ga lepo vozish!

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Hvala ti brate, bice to sigurno sve ok!
          Nego, zovi ovih dana da se bacimo i odradimo ono sto smo hteli...doslo je lepo vreme!

Comment

• Yugo cabrio
            CBC Veteran
            • 03.01.2008
            • 114
            • Beograd

svaka cast na izboru...

prelep primerak....

sad se nekom zelja ostvarila
            zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO

Comment

• TurboCharger
              CBC Veteran
              • 30.05.2007
              • 153
              • BG, Resnik

Prelep autic...
              Da te lepo sluzi i da oderes mnogo ljudi sa njim !!!

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Hvala momci, znaci mi vasa podrska!
                Sto se tice dranja...vec je bilo nekoliko ali ajde da se ne falim odmah!

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Cestitke za auto,konaco si se resio dizela
                  Znam da ce ti finansiski biti veca razlika za gorivo ali nemoj plin please

Aj pa se vidimo negde u gradu...i ja sam ojacao ovih dana
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• AEROX
                    CBC Član
                    • 08.02.2006
                    • 93
                    • Nish

Uu kako ja volim ovaj auto .. Dobra mu je cena, mislim da bi trebao da bude skroz ok..Felne mi stvarno nekako ne idu uz sexa.. Nemoj pogresno da me shvatis, ali cim vidim da je neko skinuo srednji lonac i stavio pozadi cunak odmah posumnjam da je nesto hteo da prikrije.. Mislim tako je bilo u mom slucaju..
                    Zelim ti da se lepo navozas

Comment

• hagor
                      CBC Senator XXL
                      • 05.12.2007
                      • 362
                      • Krusevac

lep saxo, nek je sa srecom, nego sta si uradio sa kliom, si ga prodao ili je ostao u porodici?
                      BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
                      Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• Manfred
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2007
                        • 905
                        • Beograd

Prvo da ti pozelim srecnu, udobnu i opustenu voznju, kao i srecu sa tim sto ti vrishti ispod haube.

A onda da krenem da pljujem, jer naravno svako ima prava na mishljenje.

Felne su stvar ukusa pa o tome necu raspravljati.

Shift light ti realno ne treba, a i zakachen je nekim shrafovima shusterski, ruzno izgleda, za to se kupuje plasticni nosac ako vec hoces da ti stoji to tu, iako bih ga ja najradije ukinuo. Moje mishljenje druze, iskreno, nema ljutish.

a onda i ovaj obrtomer - chemu dva obrtomera na 10 cm kvadratnih ???? pri tom jedan ne radi kako valja i takodje zakashen nekim improvizovanim nosachem...i to bih ja ukinuo.

E josh nije gotovo.. ja sam uporan dechko

Skinuo bih i nalepnicu "centarS"(bode ochi), kao i 16v jer ne moraju bash svi da znaju sta je ispod tvoje haube, a i deluje mi nekako kurchevito, jer ja malo vishe volim sleepere, cool su. a alfu v6 bih stavio 1.9jtd znachku, a mozda i ne bih da ne skrnavim

ako nisi u wolfrace db teamu i nalepnicu sa shoferke ukini i stavi blanko ili neku drugu zanimljivu a ne mnogo upadljivu...

Samo napred druze, ne daj se pokolebati... mnogo sam napljuvao, ali to je samo estetika

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

hehe pa ja tu 16v nalepnicu, bedz trazio i preko neta i na kraju sam je kupio bas prati liniju mojne to da skidas, da se zna da ovi sistavci sa 8v ne pokusavaju dzabe trose ti gorivo

inace to centarS ce naravno i skinuti sto se obrtaljki tice ok je ako namestis da radi da valja, ovako je uzas ako radi tako kako si napisao ... a ova gore obrtaljka koji ce ti ?

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Originally posted by Manfred
                            Shift light ti realno ne treba, a i zakachen je nekim shrafovima shusterski, ruzno izgleda, za to se kupuje plasticni nosac ako vec hoces da ti stoji to tu, iako bih ga ja najradije ukinuo. Moje mishljenje druze, iskreno, nema ljutish.

a onda i ovaj obrtomer - chemu dva obrtomera na 10 cm kvadratnih ???? pri tom jedan ne radi kako valja i takodje zakashen nekim improvizovanim nosachem...i to bih ja ukinuo.
                            Bravo, ja sam mu to odmah rekao, jos pre nego sto je uzeo kola. Ne volim te plasticno-ruzne drangulije po kolima, koje su uz to jos i potpuno beskorisne...
                            Eventualno nesto ovako http://www.shiftlight.co.uk/

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

@Laki55 zahvaljujem na cestitkama, a sto se tice potrosnje...hehehe tri puta sam u jednom danu isao na pumpu! Navikao da mogu da se vozim za soma ipo dinara kolko oces, kad ono...

@AEROX hvala i tebi na lepoj zelji. Izduvom neverujem da je ista hteo da prikrije jer covek nije ni prodavao kola vec sam ga isprepadao na ulici. Razmisljao je o prodaji zbog toga sto dosta prelazi pa mu se nikako ne isplai ali se isto tako nikako nije odlucivao da ga proda. On je hteo da se menja za klija ali da je od 82ks ili 100ks.

@hagor Brate nije lep vec je najlepsi! A bice jos lepsi kad krenem da ga sredjujem! Ima da bude najnajnajlepsi! Clio je jos uvek sa nama, tuga me obuzme kad pomislim da ce doci dan kada ce mi ga neko uzeti! Posetio sam ga danas par puta na parkingu i jbg bas mi je zao! Ali dobro, takav je zivot, neki odlaze, a neki dolaze! Da se ja pitam ne bih ga nikada prodavao ali posto se nikako nema para za tri automobila u jednoj porodici...

@Manfred Prvo da ti se zahvalim na lepim zeljama, a onda da ti odgovorim na pljuvanja!
                              1. Felne: rekao sam dva puta do sad da mi se nikako ne svidjaju i da ce prva investicija biti zamena felni i guma!
                              2. Shift light mi bas treba jer uzivam da ga przim, zbog toga se i kupuje takav auto, a kada ga gazis na granici crvenog ili malo zadjes u polje onda ti itekako treba ta spravica. Zamisli jos po nasim putevima da ne pazim na rupe i razne kretene, nego da gledam u obrtaljku jesam li na 6800rpm ili 7200rpm...! A ni po zvuku ne mogu da odredim tacno gde sam, to su nijanse(mislim na navedeni pr.)! Sto se tice "srafova"...., to su metalni nosaci koji su 5x bolji od plasticnih i istripovao si se za izgled, mozda je na slici ispalo tako!
                              3.Obtomer: i za njega sam rekao zasto ne radi kako treba i da ce raditi ukoliko vec sutra povezemo sa senzorom radilice, opet se tripuijes za nosace...ali ne bitno nemam nameru da te ubedjujem, samo ti furaj plasticne... a jos pitas sta ce mi dva, pa kad vec tako dobro proucavas nosace mogao si i da primetis da su shift light i obrtomer u kompletu i da imam podesavanja na obrtaljci(dugmici u desnom donjem uglu) vezana za shift light. Tako da jedno bez drugog ne moze!
                              4. nalepnica: naravno da cu je skinuti, to me je cak i zamolio predhodni vlasnik jer mu je Centar S bio sponzor pa da ne bi pravili pitanje... a sto se tice oznake 16V to je fabricka oznaka, nije nista kurcevito i to ne da diram!
                              5.konacno poslednja stavka wolfrace db team( Manfrede, brate, nahebo si u cs-u kada te dovatim ) covek mi je rekao da mogu slobodno da je zadrzim i da bi mi dao clanstvo ali otom potom, videcemo...Pre bih stavio nesto svoje! Nesto kao CBC!
                              Uh,namuci me jbt, prsti me bole od kuckanja!

@mishio procitaj sta sam manfredu napisao i sve ce ti se kazati

p.s. jeste bre vi svesni da sam tek juce uzeo kola, ne mogu bre sve duradim za pola dana!

Comment

• milanche
                                CBC Veteran
                                • 28.04.2006
                                • 115
                                • beograd, vincha city

Re: Citroen Saxo VTS 1.6 16V

matori nek ti je sa srecom auto i da te dugo sluzi.......

ali

evo i ja da dodam koji komentar, nemoj se ljutis, al' govoricu direktno...

Originally posted by shonsy
                                koni ili eibach amorti i opruge
                                jel si proverio?! ja bih rekao da nema ni jedno ni drugo...

Originally posted by shonsy
                                Covek od koga sam ga kupio je elektricar, cale mu limar, a preko puta njih mehanicari. Tako da mi je on garantovao kvalitet, u koji i sad verujem, pogotovu sto je trazio da auto nastavim kod njega da odrzavam.
                                i ti si po tome zakljucio da su svi poshteni?! pa normalno da ce da trazi da odrzavas auto kod njega, da zaradjuje covek!

Originally posted by manfred
                                kao i 16v jer ne moraju bash svi da znaju sta je ispod tvoje haube, a i deluje mi nekako kurchevito, jer ja malo vishe volim sleepere, cool su. a alfu v6 bih stavio 1.9jtd znachku, a mozda i ne bih da ne skrnavim
                                bolje da ne skida, bar da se kurci, kad vec auto ne ide......tj jedan od najsporijih VTS-ova kod nas....
                                Originally posted by M-power
                                Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

Working...
                                X