Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

aj i ja da se upisem. necu da komentarisem ovo sto su drugi pisali posto se slazem sa ostalima u 99% price. ono sto je meni zasmetalo jesu patosnice i stroka oko njih. teraj to na dubinsko, oma...

e i da, nije najlepsi, sigurno a ako milanche kaze da je jedan od najsporijih, ja mu verujem... cuvaj se skijasha!!!

jos nesto, zar taj auto nije imao neke lepse felne???
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Mrzi me da čitam sve šta se pisali, video sam samo da imaš neke "cvrčke", al' daće se to srediti

Ono što mene zanima je kada ćes da me provozaš krug, do tada ništa neću da pišem

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

@milanche jbg kad su ljudi u pitanju ja im verujem, takav sam covek! Za opruge i amorte nisam proveravao ali ne znam sto mislis da nema ni jedno ni drugo, jesi ga vozio? Auto je pegla, krivina ne postoji! Otkud ti to da je najsporiji kad je bas obrnuto. Auto kida, onako kako i treba da ide stock vts! Nemoj da mi uporedjujes sa likovima koji su radili svoje masine! Vec sam rekao da sam ga tek uzeo, radicu ga, ima vremena!

@zverko Sto se patosnica tice u pitanju su one gumene - zimske, preksinoc je bio na pranju... A mislio sam da ste shvatili kad sam rekao da nije lep vec najlepsi da sam to rekao zato sto je moj! Skijash je bio prvi koji je video auto i sa kojim sam se probao i nemam sta da se cuvam, moze samo da mi cita broj sa zadnje tablice! A sto se tice felni, imao je fabricke ali je menjao za ove.

@Vocko hehehe fala Bogu jedan normalan post, koji nema neke zamerke! Napljuvase me ovo je strasno... Evo komsija zovem te danas cim mi srede zrikavce, idem oko 12h. Taman i ja da vidim ako si uzeo ono sto si pricao...

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

niko ti nije napljuvao auto, sta se odma vredjas. drugo, niko u gradu nema radjenog VTS-a osim sasa13 za koji znamo da je cipovan. fabricke felne su meni lepse nego ove a sto se skijasha tice izgleda da mora jos da vezba . sve u svemu, auto je ok, nemoj da mislis da bilo ko pljuje po njemu, naprotiv. uzivaj u njemu...

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Ne znam baš da li je najsporiji, probali smo baš dosta vts-ova pre nego što je uzeo ovaj, i svi su bili sporiji... Elem, mene je dobio za malo na brankovom mostu, jači je svakako (doduše, malo sam izgubio vremena jer mi je zakucao dvaput u blokadu pošto nisam čuo svoj motor od njegovog čunka ) Uglavnom, biće toga još, pa ćemo da vidimo xxaaxaaxaa

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

shonsy vidim ja da si ti treba prvo na forumu ovde da pises za auto pre nego sto si ga uzeo, ima ljudi koji ga znaju dugo i vidis sta ti milanche isto kaze ..ali jbga sta je tu je ..

milanche a kako najsporiji sta moze da bude uzrok da ovaj vts ide lose ?

a da je najlepsi, iskreno daleko od toga je sigurno, kad budes video milanchetov nece ti biti 2 dana dobro nema ciganije, znaci patos najstrasniji, brutalne felne i stakla, tako se radi.

al dobro shonsy u euforiji si samo opusteno, i vidi sta je taj problem da ti ne izlecu evrici na samom pocetku samo na ulaganja

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

A ne verujem koje govance od problema!!! Dolazim kod Shoneta, a on kako me je cuo poceo da se smeje! Isto mu se jednom desilo... u pitanju je mali lim koji stiti zamajac. Juce sam ga izgleda zakacio kada sam se isparkiravao i otkacio se. Stavio mi covek duple matice i sad je ko zmaj! uh oladio sam se!

@zverko ma opusteno skroz, bio sam malo pod utiskom ovog "problema" i jos ste, moras priznati, poceli sa pljuckanjem i to ne zbog kola nego zbog medjuljudskih odnosa al ajd necu u to da ulazim uopste! Hvala ti na zelji, uzivacu 100%

@skijash STA ZAMALO ??!!! sinak za dve duzine i jos mi je to bilo prvo potezanje dva sata nakon sto sam ga kupio! Sta ce biti kad ga upoznam...ijaaoo... i sta kazes zakucao ti u blokadu dva puta a?! Pa znaci da ti definitivno treba shift light! I jos cu da ti uzmem za rodjendan dva puta jaci od mog, ili ces menjati na vreme ili ces oslepeti! hehehe

@mishio hehehe sad i tebi kao i zverku sinoc: "Rekao sam da je najlepsi zato sto je MOJ" fora aloooo
                A sta si mislio pod tim da Milanchetov nema ciganije, kao moj ima ili?

Comment

• milanche
                  CBC Veteran
                  • 28.04.2006
                  • 115
                  • beograd, vincha city

Originally posted by shonsy
                  @milanche jbg kad su ljudi u pitanju ja im verujem, takav sam covek! Za opruge i amorte nisam proveravao ali ne znam sto mislis da nema ni jedno ni drugo, jesi ga vozio? Auto je pegla, krivina ne postoji! Otkud ti to da je najsporiji kad je bas obrnuto. Auto kida, onako kako i treba da ide stock vts! Nemoj da mi uporedjujes sa likovima koji su radili svoje masine! Vec sam rekao da sam ga tek uzeo, radicu ga, ima vremena!
                  deckonja nije mi u interesu da ti pljujem po autu, nego ti kazem da znas cisto o cemu se radi! znam i saxa i decka vise nego iko ovde na forumu, i rekao je da ima zutu nadrkanu torziju, i posle se ispostavilo da to ima svaki fabricki saxo, i to ne torziju, nego tubu! svaki saxo lezi extremno dobro - to ti je za amortizere....

ne uporedjujem brzinu sa likovim koji su sredjivali vts-ove (jer takvih kod nas "jos'' nema), uporedjivao sa mojim saxom..... ostajao je na bezaniji po 3-4 duzine...... dok je sasa13 ostao samo jednu duzinu.....

nemoj da se ljutis, pricam samo iskreno.....
                  Originally posted by M-power
                  Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• milanche
                    CBC Veteran
                    • 28.04.2006
                    • 115
                    • beograd, vincha city

a ako te zanimaju, imam ja fabricke felne sa saxa, bez guma......za male pare....

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

xexexe e bas bih voleo da vidim kako to da je tolika razlika izmedju dva fabricka VTS-a, a da su oba u dobrom stanju! 3-4 duzine nije malo! Ajde molim te da se nadjemo ti, mishio i ja pa eto da me uverite kako je moj najslabiji! I evo, ako izgubim od obojce vodim na pice!
                      Za felne nisam zainteresovan, uzecu bolje!

Comment

• milanche
                        CBC Veteran
                        • 28.04.2006
                        • 115
                        • beograd, vincha city

nije problem, al' moraces malo da sacekas, jer ovih dana radim trecu.....

Comment

• milanche
                          CBC Veteran
                          • 28.04.2006
                          • 115
                          • beograd, vincha city

ako mi ne verujes za 3-4 duzine, pitaj shoneta, koliko ga je dobijao milanchetov saxo......i to redovno.....

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

@zverko ma opusteno skroz, bio sam malo pod utiskom ovog "problema" i jos ste, moras priznati, poceli sa pljuckanjem i to ne zbog kola nego zbog medjuljudskih odnosa al ajd necu u to da ulazim uopste!
                            ej bre, niko ti nije pljuckao po autu, ljudi samo iznose svoj stav tj sta im se kod njega svidja a sta ne. generalno, ako se tebi svidja ta cuka ostavi je, boli te uvo sta drugi misle. ja ne poznajem licno coeka od koga si kupio auto tako da nema ni medjuljudskih odnosa izmedju nas dvojice a kolko sam do sada mogo da skapiram milanche ga poznaje i to odlicno tako da ti je to sto on kaze vrlo merodavno.

ako mi ne verujes za 3-4 duzine, pitaj shoneta, koliko ga je dobijao milanchetov saxo......i to redovno.....
                            ako je ovo tacno koliko bi ga tek janjicev dobio

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

Originally posted by zverko
                              ako je ovo tacno koliko bi ga tek janjicev dobio
                              Cek cek zverko, ti si rekao sledece: "skijashev saxo nije obican 8V. 16v mu bezi na startu tj na pravcu za celo krilo. u kosutranjaku ne moze da mu pobegne. jurio i janjica na brankovom mostu isto tako ne moze da mu pobegne".
                              Prema tebi bih ja trebao da dobijem Janjica s'obzirom da smo se skijash i ja potegli bas na Brankovom mostu i da sam ga dobio vise nego Janjic!
                              Sve u svemu, cenim da si pametno rekao da se pricaju prazne price. Srescemo se, zabeleziti i video snimcima ako treba ima dana za megdana!

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

nisam lepo napisao, izvinjavam se. ovako, na brdu kod mene ima jedan plavi saxo 16v koji opako ide. ima 4-2-1 granu, remus i KN kit. nista vise s'tim da je dvosed a pozadi ima muziku neku ludu. sa njim sam se probao u kosutnjaku i na startu mi je bezao za krilo ili pola auta ne secam se sto po meni nije nesto specijalno. janjic mi je na brankovom mostu bezao celu duzinu mozda i vise ali ni to nije nista spektakularno. spektekularno je kad te neko odere tako da ne stignes ni tablicu da mu vidis tj ode i nema ga. nemoj da te opterecuju takve stvari. janjicev saxo ide dobro jer je razradjen i non-stop se vozi na granici ludila. moze i tvoj da ide tako ali onda zaboravi na potrosnju od 11l. sve u svemu, picka, lickaj , teraj... ako te neko i dobije ne znaci da ima bolji auto vec je mozda spretniji za volanom i bolje poznaje svoj auto. imaces prilike da vidis sta to ustvari znaci ako budes prisustvovao ove godine na CBC skupu Vrbas 2008. desava se da slabiji dobiju jaceg na 201m

Comment

Working...
                                X