@SchoneNK - posalji pp Gumetini ako zelis bas detaljan odgovor. Ja cu reci ukratko, uradjen je remap mape ubrizgavanja, kriva je podignuta od 3000 obrtaja i dignuta blokada sa 7400 na 7800. Isto tako kao sto su ovi iz digitala napsali moze i on, ali to ne radi, vec ti iskreno kaze sta je i kako je. 13 konjskih snaga na 1.6 atmo motoru je nemoguce postici remapom ecua. Isto i za ovaj usis kazu da dodaje 20% snage, sto bi znacilo 22 konja, jes malo sutra, ako sam dobio 5 i to je dobro. Znaci ne ide meni auto dobro zbog toga sto je uradjen chip, vec zbog toga sto se sve kompletiralo i to daje rezultat. Dakle uradjen dobar usis, chip i kompletan izduv, gde je najbitnija izduvna grana. A ako uradis samo jednu stvar, neces osetiti nikakvu razliku... Dok sa sve tri se pojacava i pojedinacni udeo svake stavke jer su povezane u celinu.
A vidi, vidi, ovo sam propustio, vas dvojica se vodite u istom dosijeu Zanimljivo, bolje leze na automobilu koji nije spusten ili iz nekog razloga deluju manje u odnosu na tvoje .
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Meni se nije nesto dopalo tako... Preveliki kontrast i nekako ne vidis vise auto samo felne. I dalje sam za imprecinu zlatnu!
Nego danas se cackalo malo, skidali smo makaze haube i sredili nitne da nemaju lufta ni malo, tako da je sad sve skroz utegnuto i nema vise cvrkutanja i tako tih psiho zvukova!
Izduvnu granu smo obmotali sa onoliko materijala (termoizolaciona traka) koliko sam imao, stiglo je da pokrije najkriticniji deo i bas sam zadovoljan rezultatima. Ruke su mi isecene skroz!
Usis smo cistili i imam pitanje: da li je normalno da mi od iber laufa leptir bude crn od ulja i skroz vlazan, znaci nije tanak sloj?! Da li je uopste dobro sve to ostaviti u fabrickom stanju zbog uljnih para ili je bolje resenje staviti na crevo ibera onaj mali fiter da "dise", a na usisu zacepiti rupu? Kod mog burazera je tako kao i kod mnogih ali bih eto voleo strucnije objasnjenje.
Onda smo utegli kuciste ventilatora, kupljen u vitru treci famozni relej, pali oba ventilatora i sad je sve ekstra. Dodao sam i antifriza malo i to je to.
Evo jedne slike, cisto da pribelezim danasnju zezanciju i da pohvalim Gorana na velikoj pozrtvovanosti i Lakija na strucnom utezanju haube!
Usis smo cistili i imam pitanje: da li je normalno da mi od iber laufa leptir bude crn od ulja i skroz vlazan, znaci nije tanak sloj?! Da li je uopste dobro sve to ostaviti u fabrickom stanju zbog uljnih para ili je bolje resenje staviti na crevo ibera onaj mali fiter da "dise", a na usisu zacepiti rupu? Kod mog burazera je tako kao i kod mnogih ali bih eto voleo strucnije objasnjenje.
reci mi koliko cesto to cistis pa cu ti reci da li je to normalno?
Znam da je to odlicno resenje i uzecu sigurno, nego se sad razmisljam da li da ostavim ovako kako je ili da stavim filtercic na iber dok ne uzmem cath can?
Cisto da javim da sam krenuo u sredjivanje enterijera. Farbam sve plastike koje su se "istrosile" i izvucicu par linija nazad... bice kul skroz. Onda stavljam vizir, jer sam skoro naleteo na slike saxonija dok ga je imao i odusevio sam se. Potpuno sam zaboravio na to. Sredjujem jos neke plastikice i sitnice tipa skripanje, cijukanje, itd i naj glavnije vadim sedista prednja da rasturim skroz i prokusam da provalim u cemu je problem.
Tu naravno nista ne moze da prodje bez GoranaBG, ne interesuje me sto ima da uci!
A drugo krenuo sam da radim felne stare, lodja mi je vec puna prasine od smirglanja. Videcu jos sta i kako imam dve opcije:
1. poliran rub, srce zlatno
2. sve polirano
Rec je o ovim felnama:
A evo kakav bi bio sa zlatnim srcem, samo zamislite tamniju nijansu zlatne i poliran rub:
Sa smirglanjem i pripremom cu zavrsiti za par dana, a onda se moram odluciti... Ako mozete, pomagajte nekim savetom ili misljenjem.
Sredjujem jos neke plastikice i sitnice tipa skripanje, cijukanje, itd i naj glavnije vadim sedista prednja da rasturim skroz i prokusam da provalim u cemu je problem.
E too prijatelju Ako provalite nesto za sedista javite ili barem da trazimo nekog auto tapetara koji bi se bavio mehanizmom, ako treba nesto modifikovati, variti i slicno. Ja sam mislio da to odradim na prolece svakako. Imao sam kontakt jednog super decka koji to radi, ali sa letos izgubio telefon na kosutnjaku
Ove felne su mi bolje. Bas su onako sirove, leze mu. I ja sam za ovu zlatnu nijansu.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Ruzne felne. ostavi ih za zimu tj stavi ih sad a ove KM farbaj u zlatno. Skoci sa Schonetom u Ehom da ti smuckaju kombinaciju kao sto je njegov saxo i odnesi felne kod onog lika u visnjicu da ih uradi. Shone190 ima njegov kontakt. E da, nemoj da se trudis da sredis sedista posto je nemoguce. Problem je u supama u patosu koje su oblajznule (rasirile se) i tu ima luft. jedino da zavaris sediste za patos ili ako budes stavljao neku kadicu da busis nove rupe ili da i njih zavaris za pod posto vec imaju rupe za stelovanje visine i nagiba.
Comment