Zverko, cime si ti lepio mrezicu na saxu? Skinuo sam masku, plastika je ispucala na nekoliko mesta(srednji deo), a okvir je u malo boljem stanju. To se uopste ne vidi dok je montirana... To sam uradio kako bih stavio mrezicu ali vidim da cu imati dosta zahebancije oko toga... Moracu da lepim mrezicu za okvir, pa okvir za haubu, jer se kacilo preko srednjeg dela... I gde si kupio mrezicu ili jos bolje ako znas gde imam na nbg-u da kupim?
Posle Seata Ibize Cupre kupio bih Saxo VTS! Brz auto! Samo mislim da si ga skupo platio skoro 6 soma sto si za te pare mogao da kupis mozda vecu limuzinu! No, o ukusima ne treba raspravljati! Sve najbolje burazeru!
Pa nije skoro nego cak i vise od 6k eura me izasao na kraju... Ali zato vredi svaku paru. Sto se tice izbora.. nisu samo ukusi u pitanju vec i mesto u kojem zivim. Grad, guzve non-stop, a saxo je bas auto za te uslove. Neverovatno koliko je lakse voziti auto ovakvih performansi nego recimo klija 1.5 dci. Sa ovim se muvam i prolazim tamo gde kliom ne bih ni pomisljao... Vidim prazno mesto i vec sam tu, dok mi sa kliom treba vremena da se zaleti, pa da opet na silu ulazim. Vozio sam i njega agresivno i brzo (do njegovih granica) ali sam imao bezbroj vise opasnih situacija nego sa saxom. Prosto receno - uzivam punim plucima u svom izboru! Tako da veca kola ne dolaze u obzir, bar ne jos i bar ne u ovim godinama... To su me vec pitali, kao gde ces iz klija u saxa, kako iz veceg u manji auto? A meni nije bas jsno kad me tako pitaju... Zasto je veci auto automatski bolji od manjeg? Ali dobro... to pitanje je vec i stvar ukusa i onog sto sam pricao... I ja tebi zelim sve najbolje i drago mi je sto nas pratis cak iz Skandinavije!
Ja ja
Ma bre ja imam 12" felne za trke
Ne znam za taj limp mod koji je Toša pominjao, na saxu to radi tako što ti ograniči obrtaje na 3000, možda je na pežou drugačije...
Comment