Pa pazi Jevreme u subotu sam uzivo imao prilike da pogledam i pregledam R32 izbliza i moguu ti reci ono je vec ozbiljna stvar i trebace dosta da se poradi na tome da bi stigao do njega, ali kakav je to covek koji nema cilj
Pa pazi Jevreme u subotu sam uzivo imao prilike da pogledam i pregledam R32 izbliza i moguu ti reci ono je vec ozbiljna stvar i trebace dosta da se poradi na tome da bi stigao do njega, ali kakav je to covek koji nema cilj
Boki tebra samo napred...ja sam rekao sebi da cu da kupim VR6 i kupicu ga...kad tad...a za par godina pojeftinice i R32..sa 30000e na 29000e...ali boze moj...ko zna mozda ti gazda kupi da ga vozas kao sluzbeni auto...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Danas sam malo cakako auto sa ivanom t i ustanovili smo da mi usisna grana falsira jer je na usisnom crevu rupa i to dovljno velika da moze ceo prst da udje, tako da je to jako brzo sanirano i sad je dostao ozbiljnija prica i dosta mirnije radi. Mada i jos jedna stvar i to glavna jer izgleda da mi pumba nepravi dovoljno jak pritisak goriva u sistemu, tako da me je sve to bacilo u opasnu pozitivnu dilemu kad auto sa takvim nedostacima ide tako besno, kako li ce tek da se ponasa kad se zameni pumpa ili ti poveca pritisak...
Sve u svemu sutra ce mo jos malo auspuh da doradimo kod bate u N.S-u
i savsta nesto cu da cackam jer mi je slobodan vikend pa da vidimo na sta ce to da izadje na kraju, za sada toliko.
Boki brate...mozda idem sa tobom sutra za ns...javljam ti...cisto da ti pokazem gde se nalazi Bata... ...ali to je sve mozda...posto planiram da registrujem moju azdaju...
Dacho bio sam kod Bate, ali problem je sto se nismo bas najbolje razumeli jer sam mu rekao da mi promeni oba lonca a on mi promeni smo zadnji, sta je tu je, kudi kamo je ozbiljnije
Relativno sam dobro prosao N.S.-u
Trebao si izbaciti srednji...da se cuje jace...ustvari ti si ozenjen coek...jos malo deca...ovo ono... ...pa mislim mora da bude malo tise u autu... ...salim se...bata je zakon...cuje se extra...
Pa sta ce mucenik,ja mu lepo kazem da dzaba baca pare na registraciju
Necu ja onda definitivno da budzim nista na autu,nema potrebe
Isto kao i vr6,to nije auto za trke vec da se uziva u izdrzljivosti i trajnosti tog motora ,ako planiras da se trkas sa njim onda samo trosis da ne kazem bacas pare za registraciju
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Promenio sam dosta toga sto kaze eMe, to dosta toga je samo ono sto mi treba da se auto vrati u standard. Nisam nista radio po pitanju neke snage i tako toga, sem velikog servisa i trapa
I potpuno sam zadovoljan kako to izgleda. A to sto je Miki pokazao snimak sa tim GSI-iem otprilike je to to, mada isto tako sumnjam da nije nista radio na njemu. Jer kao primer tome ide u prilog da je neki njihov ortak sa trojkom dobijao GSI-a pa sad tumaci ga kako oces sta je on radio da bi dobijo trojku Tu su bila spominjana i neka goriva od 130 oktana i tako dalje sto jasno govori da nema veze sa serijskim motorom........
Sve u svemu potpuno sam zadovoljan sa ovim sto sam uradio i to sto sam nauimio s njiim da radim probacu pa sta bude neka bude, jer mislim da moze dosta toga da uradi.
Comment