Originally posted by skijash
yugo 2.0 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja znam da ti lepo auto ide po krivinama i kosutnjaku, ali nemoj da zaboravis da tu jugici prave po 6 minuta od IMR-a do kraja....
Pardon izvinjavam se, ne ti jugici nego 1.1....
A 2.0 mozda ima malo problema sa bezanjem preko nosa zbog tezine motora, ali je svakako jachi od 1.1 bar duplo.
Comment
-
-
Pa ne bih bas rekao da je Kosutnjak "prirodno staniste" autu kojem je odnos tezine 80/20Originally posted by starac vujadinKosutnjak je "prirodno staniste" nabrijanih Yugica, pa nemoj da se nadas da ces tu napraviti neku razliku...Originally posted by skijashMa kakav rođin motor, lik me pustio da ga stignem, došao sam pored njega, opet je dodao gas i otišao kao da stojim
Znam ja da mi je auto slina na pravcu, al zato čekam nekog u Košutnjaku pa da vidimo

Comment
-
-
pa bre sta mislis, zasto skijas gde god krene ide preko kosutnjaka. krene u zemun, preko kosutnjaka, u pancevo takodje preko kosutnjaka... vezba covek. svaku krivinu svaki naredni put dize za 100rpm... dokle ce da stigne ce vidimo
tj do blokade vreovatno
mnogo mu nisko, on bi d aje pomeri bar jos za 1500rpm...
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Steta sto nema Mladje da se javi kao ponosni vlasnik."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Aaaa, sta je to, Fikijev jugo zavrsio kod nekog drugog? I ide jos bolje...?
Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.org
Comment
-
-
e ovako nije me dugo bilo ovde
auto sam prodao Mladji pre 20 tak dana sa raspalim motorom koji nije bio u funkciji.
Njegov plan je bio da stavi 2.0 16 turbo
odustao je ot toga i stavio drugi motor kao moj samo je u mnogo boljem stanju i naravno stavio je cip
auto ide 13 nesto na 402 m
Comment
-
-
2.0 t...?
Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.org
Comment
-

Comment