Ma kakav rođin motor, lik me pustio da ga stignem, došao sam pored njega, opet je dodao gas i otišao kao da stojim
Znam ja da mi je auto slina na pravcu, al zato čekam nekog u Košutnjaku pa da vidimo
Kosutnjak je "prirodno staniste" nabrijanih Yugica, pa nemoj da se nadas da ces tu napraviti neku razliku...
Ako je, na pravcu može malo da se dobije dobrim startom i pravovremenim menjanjem brzina, ali se u suštini svodi na kola. U Košutnjaku nema toliko čistih pravaca Što ne znači da me ne bi tamo dobio, al ipak imam šanse
Ma kakav rođin motor, lik me pustio da ga stignem, došao sam pored njega, opet je dodao gas i otišao kao da stojim
Znam ja da mi je auto slina na pravcu, al zato čekam nekog u Košutnjaku pa da vidimo
Kosutnjak je "prirodno staniste" nabrijanih Yugica, pa nemoj da se nadas da ces tu napraviti neku razliku...
Pa ne bih bas rekao da je Kosutnjak "prirodno staniste" autu kojem je odnos tezine 80/20
pa bre sta mislis, zasto skijas gde god krene ide preko kosutnjaka. krene u zemun, preko kosutnjaka, u pancevo takodje preko kosutnjaka... vezba covek. svaku krivinu svaki naredni put dize za 100rpm... dokle ce da stigne ce vidimo tj do blokade vreovatno mnogo mu nisko, on bi d aje pomeri bar jos za 1500rpm...
Steta sto nema Mladje da se javi kao ponosni vlasnik.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
auto sam prodao Mladji pre 20 tak dana sa raspalim motorom koji nije bio u funkciji.
Njegov plan je bio da stavi 2.0 16 turbo
odustao je ot toga i stavio drugi motor kao moj samo je u mnogo boljem stanju i naravno stavio je cip
Comment