Ljudi, ali ta maximalna brzina je tako relativna...ona nije uvek ista...sve zavisi kakvi su uslovi...da li duva jak vetar, sa koje strane duva, kakvo je gorivo koje je sipao, da li je ravno, ili blaga uzbrdica ili blaga nizbrdica...to golim okom nikada necete moci da vidite...itd...znaci sve su to neki od stvari koje moraju da se gledaju, zato kazem da je maximalna brzina relativna stvar...
A sto se tice konjaze, koliko sam uspeo da procitam...vidim da neki kazu da je to istih 150konja kao na benzincu... e samo me zanima kako neko moze da poredi sporohodnu i visokoturaznu masinu? Znaci njegov dizel koji se vrti na 4500rpm, i neki aparth koji se vrti oko 7500rpm... Matori dizel ce bolje da povuce u petom stepenu prenosa od 80km/h do 120km/h zbog obrtnog momenta...ali nikako ne mozes da meris start benzinca i dizelasa od 0-100km/h...tako da ne moze da se porede nikada benzinci i dizelasi da se ja pitam...neka me neko ispravi ako gresim...
Matori stilo ti ide extra...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Samo da te pozdravim kolega! Auto je ekstra, crna boja, najjaca je! Bas bih voleo da me provozas u zeldiju sa toliko konja...evo i ja cu tebe u mom benzincu koji ima manju snagu ali je znatno laksi, pa da vidimo da li je kod mene toliko bolje da vredi sipati 14l na 100km\h! Sto se tice profesije, zelim ti da potpises to sto pre, a ja se takodje nadam nekom papiru samo za Austriju, pa cemo se naci za god-dve sa nekim eMovima! DAJ BOZE! I jos nesto, nemoj stvarno da primas sve k srcu sto ti kazu, nisu zlonamerni, vecina su strariji od tebe i da znaju vise to je sigurno. Na ovom forumu stekni nova znanja, nove prijatelje i zezaj se...uzivaj u tome sto volis kola i sto si okruzen ljudima slicnih interesovanja! Zahebite prepucavanja!
sad sab bijo na onom sajtu i nema sanse da nadjem to....
Ma pokusaj opet lako je nego te je zbunilo sto nije na srpskom ili engleskom.
Imas u gornjem levom uglu da biras marke automobila. Klikni tu i izaberi fiat i pritisni ok (nalazi se odmah pored-desno), onda ce ti izatji fiatovi modeli, tu kliknes na stilo, onda ti izadju slike 3(cini mi se) vrste, a ti izaberi tvoj (model sa troje vrata, prvi, crvene boje) i onda ce ti se pojaviti samo njegova slika sa dobrim izborom felni ispod i kad kliknes na neku od felni automatski se montiraju da vidis kako bi izgledao sa njima. Eto to ti je to, probaj opet, ima bas takve kao sto zelis, pa javi.
Comment