U ekstra! Gde si radio xenone, koliko te para izaslo i kakvi su prvi utisci? Koji si spojler narucio? Za felne cu ti reci sutra mislim da sam ih video na jednom mestu...
Fiat Stilo 1.9 JTD 150ks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: fiat stilo...
Originally posted by Fiat stiloEto bi voleo da izmerim...gde to mogu izmeriti i koliko kosta?E markoni nikad nemo da poredis dizela i benzinca od 150ks...
E posto je maks brzina 193km hjel hoces da ti pustimklip gde gde idem 223kmh?SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
...ok, milion puta je receno da o ukusima ne vredi raspravljati...
Ali staviti bele felne ? Sta si ti...neka zena ?
Srebrne...bas kao ove na slici, a vidis i kako leze na Golfu...one su nesto najbolje...I o crnim vredi razmisliti, i videti kako stoje...
Ali, bele ?!
Koliko sam moga zakljuciti o tebi...Imas ti kinte da sredis auto...imas i volje za to...i sve je to lepo...Ali, nisi ti dugo razmisljao o tome...
Obicno ljudi vec imaju ideje sta bi i kako uradili, ali nemaju kinte...
Kod tebe je obrnuto...i bas zato sto je obrnuto, ti brzas...
Hoces bele felne...stavljas Xenone od 200 evra, i to bez garancije na njih...pa si jos hteo one od 10.000K...a ustvari sa tim svetlima ne bi nista ni video po kisi...
I sa ovih 8.000K ces imati problema, jer se Xenoni NE STAVLJAJU da bi svetlo bilo lepo...da bi bilo u boji...vec da bi imao jace svetlo...Brojevi 8.000K ili 10.000K ne odredjuju jacinu svetla, vec boju...
Dobro je sto si na pravom forumu...Pre kupovine Xenona trebao si procitati temu o Xenonima :
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... &start=500
Tema je obimna, ali procitaj svaku stranu...koristice ti...
Danas se ni najobicniji mp3 player [ od 30 evra ] ne kupuje bez garancije od godinu dana, a ti si kupio Xenone od 200 evra bez ikakve garancije...
Polako...ne brzaj...razmisli...
Nisi ti oduvek mastao o Stilu, i o tome sta bi mu sve radio...i ugradio...
Odjednom si krenuo u celu pricu...sa nedovoljno informacija...
Comment
-
Comment