fiat stilo
I da naj bitnije nerece danas sam bio da vidum dal mi je uuto cipova i nije obican 115 konja i odma je legao chpip...Sad sta znaci ono u saobracajnoj sto pise to niko nezna..........
I da naj bitnije nerece danas sam bio da vidum dal mi je uuto cipova i nije obican 115 konja i odma je legao chpip...Sad sta znaci ono u saobracajnoj sto pise to niko nezna..........
hehehe sto vole ti prodavci da izmisljaju... Koliko sam razumeo ti si tad kada si utvrdio da nema chip stavio neki?! A sto se tice zvuka, brate mozes ekstra zvuk da dobijes K&N, JED ili nekom slicnom pecurkom. Ja sam u clia stavio JED pecurku i bilo je stvarno dobro, cak i u leru se cuo duboko i reskije, nije vise bilo onog dizelaskog caktanja. Niko nije mogao da veruje da se tako cuje, a da je 1.5 dci u pitanju... E sad... problem tu postoji! Takav zvuk i bilo kakav, a da je dobar ce te samo terati da ga przis, jer sto se vise vrti to ti je zvuk lepsi. Ovako ga necujes, gas patos, on utera na 3500 obrtaja vec tu osetis koliko pocinje da slabi, promenis brzinu on te ispali itd. A ovako, gas patos, dodje na tih 3500 obrtaja ali se cuje ekstra i jos sto imas osecaj (varka) da vuce bolje, pa ga onda pustis jos malo i na nekih 4k obrtaja si zasao u cveno, a sto je najgore ako dobijes takav zvuk sve cesce ce ti se to desavati. Riknuce ti EGR, protokomer (mnogi kazu bas zbog pecurke), turbina - sto je mnoogo love... tako da, bolje uzivaj u njemu maksimalno neka bude fensi auto, sa ekstra muzikom i pun ribica, a opet moze on i da povuce, samo gledaj da bude sto redje. Batali trkanje na skupovima, to je pogubno za takav motor, nece ti ovi nashi lozaci placati kad ti riknu delovi!

Comment